Οι μεγάλες πίστες έτοιμες για τις εορταστικές νύχτες

Οι μεγάλες πίστες έτοιμες για τις εορταστικές νύχτες

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει αλλάξει τον χάρτη της διασκέδασης του Ελληνα, οι μεγάλες πίστες όμως «φορούν» τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα πλήθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, οι κρατήσεις σε μπουζούκια και μουσικές σκηνές κινούνται φέτος σε υψηλά επίπεδα, με τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να κοντεύουν -σε αρκετές περιπτώσεις- να γίνουν sold out. Οσο για τις τιμές; Ως επί το πλείστον παραμένουν ίδιες, με μόνη διαφορά την παραμονή της έλευσης του νέου έτους, οπότε σε αρκετά μαγαζιά θα πάρουν το… ασανσέρ για να ανέβουν στο ρετιρέ!

Μπορεί να έχει καταργηθεί το περίφημο νταμπλ ντοτ, όμως όσοι βγουν το τελευταίο βράδυ του 2013 θα χρειαστεί να δώσουν περισσότερα χρήματα για τη διασκέδασή τους σε σχέση με τις άλλες γιορτινές νύχτες.

Μάλιστα, προκειμένου να κατοχυρώσει κάποιος το τραπέζι του, την παραμονή του 2014 θα πρέπει να δώσει μια προκαταβολή στο νυχτερινό κέντρο που θα επιλέξει για τη διασκέδασή του. Την εν λόγω τακτική ακολουθεί η πλειοψηφία των επιχειρηματιών, ενώ -όπως κάθε χρόνο- έτσι και φέτος είναι αρκετοί εκείνοι που παρέχουν στους υποψήφιους πελάτες τους τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το τραπέζι τους, κάνοντας μια επίσκεψη στον εκάστοτε χώρο. Βεβαίως, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται κοντά στο stage είναι ελαφρώς πιο τσιμπημένες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο ισχύει και για τα εορταστικά menu, τα οποία προσφέρονται προαιρετικά σε κάποια μαγαζιά. Ο,τι πληρώνεις… απολαμβάνεις, με λίγα λόγια!

Από τα νυχτερινά κέντρα που έχουν τις περισσότερες κρατήσεις μέχρι στιγμής είναι το Teatro Music Hall, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Η πορεία του σχήματος υπήρξε… σαρωτική από τη βραδιά της πρεμιέρας του. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που οι ιθύνοντες της επιχείρησης αποφάσισαν να αυξήσουν τις μέρες λειτουργίας του κέντρου για τις γιορτές. Ενώ μέχρι τώρα άνοιγε τις πόρτες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από χθες, 20 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου θα δουλεύει κάθε βράδυ πλην της Δευτέρας.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ