Oι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο πλευρό της Britney Spears

Από τις 23 Ιουνίου, όπου η Britney Spears μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα της καταχρηστικής κηδεμονίας του πατέρα της, πολλοί είναι οι γνωστοί τραγουδιστές που εξέφρασαν την υποστήριξή τους.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Ανάμεσά τους η Christina Aguilera, η Mariah Carey και ο πρώην σύντροφος της Justin Timberlake. Αλλά ας δούμε αναλυτικά τις δημόσιες δηλώσεις υποστήριξης των γνωστών καλλιτεχνών, στο πρόσωπο της Britney Spears, για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Britney Spears
Ο Justin Timberlake που ήταν σύντροφος της Britney την περίοδο 1999 έως το 2002, είχε βγάλει σειρά ανακοινώσεων υποστήριξης, ξεκινώντας από την 23η Ιουνίου. “Μετά από όσα είδαμε σήμερα, πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε την Britney σε αυτή τη φάση. Άσχετα με το παρελθόν, πόσο καλό ή κακό ήταν, άσχετα με το πόσο καιρό ήταν παλιά… αυτό που της συμβαίνει δεν είναι σωστό!”
Η Christina Aguilera είχε δηλώσει: “Είναι απαράδεκτο ότι οποιαδήποτε γυναίκα ή ανθρώπινο πλάσμα, που θέλει να ελέγχει την μοίρα του, να μην της επιτρέπεται να ζει τη ζωή της όπως επιθυμεί. Το να σιωπούν, να σε αγνοούν, να σου κάνουν μπούλινγκ ή να σου αρνούνται της στήριξης, άνθρωποι κοντινοί σου, είναι το πιο εξαντλητικό, καταστροφικό και προσβλητικό πράγμα μπορεί κάποιος να φανταστεί”.
Η Mariah Carey είχε επίσης γράψει δημόσια: “Σε αγαπάμε Britney!!! Μείνε δυνατή”.
Η Madonna είχε γράψει πάνω σε μία φωτογραφία της όπου φορούσε μπλουζάκι της Britney Spears: “Δώστε σε αυτή τη γυναίκα την ζωή της πίσω. Η δουλεία καταργήθηκε τόσα πολλά χρόνια πίσω. Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία, που το κάνει αυτό στις γυναίκες επί αιώνες. Αυτό είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney ερχόμαστε να σε βγάλουμε έξω από τη φυλακή”.
Britney Spears
Η Cher δήλωσε: “Είδαμε την απόλυτη εξουσία που έχει ένας κηδεμόνας πάνω σε ένα άτομο που υποτίθεται ότι θα προστατεύει. Ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά και αποκαρδιωτικά συμβάντα, τα οποία έχω ζήσει από κοντά. Μην παρασύρεστε από τον όρο “κηδεμόνας”. Βρείτε τους τρόπους που σε κάποιον μπορεί να κοστίζει. Η Britney ήταν μια φυλακισμένη και σε αυτό ήταν ξεκάθαρη”.
Η Dionne Warwick είχε μοιραστεί τις σκέψεις της πάνω στο θέμα της κηδεμονίας της Britney Spears: “Δώστε της πίσω τα δικαιώματα της. Britney, νιώθω τον πόνο σου, μωρό μου. Και συμφωνώ απόλυτα. Αρκετά. Μακάρι ο Θεός να σε ευλογεί και να σου χαμογελάσει και να σου δώσει τη δύναμη να συνεχίσεις τον αγώνα σου για την ελευθερία σου”.
Μετά την απαλλαγή της Britney από την καταχρηστική κηδεμονία, η Bette Midler γιόρτασε για την δικαστική απόφαση: “Η Britney Spears είναι ελεύθερη. Συγχαρητήρια σε όποιον που βοήθησε για αυτό το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στην Britney, η οποία μετά από 13 χρόνια αγώνα, δεν τα παράτησε ποτέ μέχρι τελικά να εισακουστεί”.
Η Billie Eilish έγραψε με αφορμή το θέμα της Britney Spears: “Είναι πραγματικά φρικτό, τι έχουν υποστεί πολλές νεαρές γυναίκες”.
Η La Toya Jackson πόσταρε: “Πολλά συγχαρητήρια στην Britney Spears!!!”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ