Κάτι ετοιμάζουν οι ABBA

Έπειτα από 39 ολόκληρα χρόνια υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το δημοφιλές συγκρότημα των ΑΒΒΑ κάτι ετοιμάζει, που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και νέα μουσική!
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Οι ΑΒΒΑ ήταν το συγκρότημα που αναζητούσαν περισσότερο οι χρήστες του TikTok, χωρίς αυτό να έχει έναν επίσημο λογαριασμό.
ABBA
Ύστερα από αυτή την αποκάλυψη, που έγινε από το έγκυρο μουσικό περιοδικό Billboard, το γκρουπ προσέφερε επίσημα τα τραγούδια του στην πλατφόρμα για να τα βρίσκουν οι φαν και άνοιξε και έναν επίσημο λογαριασμό!
ABBA
Το πρώτο βίντεο που ανέβασαν οι ΑΒΒΑ στο TikTok είναι ένα απόσπασμα από μία πιάνο εκτέλεση της επιτυχίας τους του 1976 “Dancing Queen”.
ABBA
Oι ΑΒΒΑ που ως γνωστόν αποτελούνται από τους Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson και Anni-Frid Lyngstad, έφτιαξαν και ένα σάϊτ στη διεύθυνση abbavoyage.com, όπου αφήνουν υπονοούμενα ότι κάτι καινούργιο πρόκειται να ξεκινήσει και αυτό το ονομάζουν “ABBA Voyage”.

Φαίνεται ότι η ημερομηνία των αποκαλύψεων θα είναι η 2 Σεπτεμβρίου.

Πιθανολογείται ότι ίσως ανακοινωθεί μία περιοδεία με ολογράμματα, που είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2016 και πιθανόν αυτό το project να συνοδεύεται και από πέντε καινούργια τραγούδια!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.