Ο Χάρος …λαβώθηκε – Ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη του Survivor- ΒΙΝΤΕΟ

Οι Διάσημοι επικράτησαν με σκορ 10-8 στον Αγώνα με έπαθλο την Επικοινωνία που είδαμε χθες στο Survivor, κι έτσι βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά να διαβάζουν γράμματα αυτή τη φορά από φίλους τους. Παράλληλα απόλαυσαν τα φρούτα τους και κέρδισαν ένα κιλό φακές και κόκκινα αυγά που θα πάρουν στην καλύβα τους.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Symbol game, νικητές αναδείχθηκαν η Βιργινία στις γυναίκες και ο Νάσος στους άντρες. Έτσι η Βιργινία, πήρε το δεύτερο ατομικό της σύμβολο και προπορεύεται σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ ο Νάσος ήταν η πρώτη φορά που πήρε το σύμβολο. Και σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε έπαθλο φαγητού. Η Βιργινία επέλεξε τον Χάρη και τον Νικόλα για να γευτούν από δύο κομμάτια κανταΐφι, ενώ ο Νάσος επέλεξε τον Γιάννη και τον Μιχάλη.

Από το αγώνισμα υπήρξε και μία …απώλεια. Ο Σώζων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έκανε ράμματα, αλλά στο τέλος της ημέρας επέστρεψε στην καλύβα τους.

Ο παίκτης των Διασήμων παραπάτησε στην κρεμαστή γέφυρα, κι έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη μύτη και το στόμα. Παρ’ όλα αυτά, συνέχισε κανονικά και έφτασε μέχρι τον τερματισμό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χάρη Γιακουμάτο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ