Ο Weeknd θα κάνει περιοδεία χορηγούμενη από τα κρυπτονομίσματα

Ο πολυβραβευμένος Καναδός συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός δίσκων, που κάνει καριέρα με το όνομα The Weeknd, μεγάλωσε στο Τορόντο και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι στις 8 Ιουλίου ξεκινά μία παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο “After Hours Til Dawn”, στην οποία χορηγός θα είναι η Binance, το μεγαλύτερο στον κόσμο ανταλλακτήριο και ηλεκτρονικό πορτοφόλι για κρυπτονομίσματα.

Η εν λόγω τουρνέ θα προσφέρει στους φαν του Weeknd νέες μοναδικές εμπειρίες του Web3, όπως συλλογές NFT και προϊόντα βασισμένα στην περιοδεία.

“Η Binance απευθύνεται στην κοινωνία και τους ανθρώπους και στις συμμετοχικές διαδικασίες. Έχω εντυπωσιαστεί για την προσήλωσή τους στους χρήστες και στις καινοτόμες αιχμές”, δήλωσε ο Weeknd.

The Weeknd
Νωρίτερα φέτος, ο πολύ δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος είναι και παγκόσμιος Πρέσβης Καλής Θελήσεως του προγράμματος World Food Programme (WFP) των Ηνωμένων Εθνών, ίδρυσε το XO Humanitarian Fund, προκειμένου να υποστηρίξει το πρόγραμμα αυτό κατά της πείνας και της ανέχειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στo πλαίσιo της χορηγίας της περιοδείας του, η Binance προσέφερε στο fund δύο εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, θα δημιουργηθεί μία συλλογή NFT, ειδικά σχεδιασμένη για τον Weeknd, τα έσοδα της οποίας θα πάνε όλα στο ίδιο φιλανθρωπικό πρόγραμμα.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ