O Tζάστιν Θερού σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Τζένιφερ Άνιστον: Δεν υπάρχει εχθρότητα

Το διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο του Χόλιγουντ καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι φήμες έλεγαν ότι τελικά τους χώρισε οριστικά η χιλιομετρική απόσταση καθώς ο Τζάστιν Θερού δούλευε και ήθελε να ζει στη Νέα Υόρκη ενώ η Τζένιφερ Άνιστον προτιμούσε το Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι χώρισε τον Φεβρουάριο έπειτα από πέντε χρόνια γάμου με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι η απόφασή τους ήταν αμοιβαία και οι δυο τους θα μείνουν καλοί φίλοι.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Τζάστιν Θερού είχε παραμείνει σιωπηλός και δεν είχε κάνει κάποια δήλωση αναφορικά με το διαζύγιό του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και παραχώρησε συνέντευξη στους The New York Times, όπου μιλά για τον φιλικό χωρισμό του από την Τζένιφερ αλλά και εξίσου οδυνηρό. “Δεν υπάρχει καμία εχθρότητα”, επιμένει ο Τζάστιν.

“Το να προσπαθείς να αποφύγεις το αναπόφευκτο είναι βαρετό. Από την άλλη κανείς από τους δύο δεν είναι νεκρός και δεν πετάμε τσεκούρια ο ένας στον άλλον” αναφέρει επίσης.

“Είναι αμοιβαία απόφαση. Το ξέρω ακούγεται βαρετό αλλά σεβόμαστε αρκετά ο ένας τον άλλον και ήταν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο. Ήταν επώδυνο μόνο από την άποψη ότι δεν θα έχουμε πλέον την ίδια φιλία που είχαμε πριν. Αλλά η φιλία αλλάζει και για αυτό που έχουμε κρατήσει με την Τζένιφερ είμαστε πολύ περήφανοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ