Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει να «καταστρέφει» τα γυρίσματα του «Call the Midwife», ισχυρίζεται ηθοποιός

Ο Τομ Κρουζ έφτασε στη Βρετανία και η παρουσία του δεν περνά… απαρατήρητη. Η μετακίνηση του σταρ του Top Gun φέρεται να διακόπτει τα γυρίσματα του δράματος του BBC “Call the Midwife”, ισχυρίζεται η σταρ Τζένι Άγκουτερ σε νέα συνέντευξη.

«Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει να μας χαλάει τα γυρίσματα, καθώς προσγειώνεται με το ελικόπτερό του, ακριβώς έξω από το σημείο όπου κάνουμε γυρίσματα», είπε η 69χρονη ηθοποιός στη Mirror.

Ο σταρ του «Top Gun», ο οποίος κατέχει άδεια πιλότου, φέρεται να πέταξε με το ελικόπτερό του πάνω από τα σκηνικά του «Midwife» στο Surrey της Αγγλίας, προκαλώντας σάλο ενώ το καστ προσπαθούσε να γυρίσει σκηνές. Ο Κρουζ φαίνεται να βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two».

Ένας εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δεν σχολίασε το δημοσίευμα. «Συγγνώμη, Τομ, αλλά κοίτα, προσπαθούμε να κάνουμε ταινία. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πάρτε το ελικόπτερο σας γρήγορα από εδώ!» είπε ειρωνικά η Βρετανίδα συνάδελφός του.

Ο Κρουζ δεν είναι ξένος με… τους ουρανούς. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ευκίνητος στον αέρα που είναι γνωστός για τα δικά του ακροβατικά στις ταινίες «Top Gun».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ