Ο Tom Hanks γιόρτασε τα 65α γενέθλιά του με έναν ξεχωριστό τρόπο

O ταλαντούχος ηθοποιός Tom Hanks έκλεισε τα 65 έτη και πολλοί διάσημοι – και μη – φίλοι του έσπευσαν να του ευχηθούν. Μέσα σε αυτούς ήταν και η επί 33 χρόνια σύζυγός του και Ελληνοαμερικανικής καταγωγής τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός, Rita Wilson. Δημοσιεύοντας μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε τις καλύτερες ευχές της για τα γενέθλια του Hanks.

Στην εικόνα που μοιράστηκε η Wilson, βλέπουμε τον σύντροφό της χαμογελαστό, να κάνει mountain bike. Είναι ντυμένος με αθλητικά ρούχα και βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο. Είναι αναμφίβολα ένας πολύ ωραίος τρόπος εορτασμού και μια μοναδική εμπειρία. “Ταξιδεύοντας στα 65, καλύτερα από ποτέ! Χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου!”, έγραψε στην περιγραφή της.

Η ιστορία αγάπης τους είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Μας θυμίζει μάλιστα την κλασική ταινία του 1993 “Άγρυπνος στο Seattle”, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The Volunteers”, παντρεύτηκαν το 1988 και απέκτησαν δύο γιους. Πριν από πέντε χρόνια όμως πέρασαν μια δύσκολη δοκιμασία. Η Wilson είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Σε μια μετέπειτα συνέντευξή της είχε αποκαλύψει, όσα είχε συζητήσει τότε με τον Tom Hanks.

“Του είπα, κοίταξε, αν κάτι συμβεί και φύγω πριν από σένα από τη ζωή, τότε θέλω να ξέρεις πώς υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να γίνουν. Το ένα είναι πως θέλω να είσαι εξαιρετικά θλιμμένος για μεγάλο διάστημα”, είπε χιουμοριστικά η Rita Wilson. “Το δεύτερο είναι πως ήθελα ένα πάρτι. Ήθελα να γίνει μια γιορτή, με πολύ τραγούδι και χορό και ανθρώπους να λένε τις ιστορίες τους”, πρόσθεσε. Οι δυο τους εξακολουθούν πάντως να είναι μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό: Instagram @tomhanksfansite

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ