Τομ Χανκς: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του Τσετ μετά τα Χριστούγεννα

Ο Τσετ Χανκς περνάει ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα του και διάσημο ηθοποιό, Τομ Χανκς. Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα.

Ο ηθοποιός και μουσικός, 33 ετών, μπήκε στο Instagram την Τρίτη για να μοιραστεί μια φωτογραφία του να κάθεται με τον διάσημο πατέρα του, καθώς τράβηξαν μερικά καρέ με την κάμερα.

«Συμμορία», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

Πατέρας και γιος φαίνεται πως βρίσκονταν σε κάποιο δωμάτιο ξύλινης καμπίνας και ήταν κατάλληλα ντυμένοι για χιόνια, άρα μάλλον ο χριστουγεννιάτικος προορισμός είχε σίγουρα βουνό και σκι.

Ο Χανκς, 67 ετών, φορούσε ένα σκούρο πράσινο παλτό και μαύρο μπουκέτο, ενώ ο Τσετ φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρο σακάκι και ένα ασορτί καπέλο Los Angeles Dodgers. Η συγκινητική φωτογραφία είναι η μόνη που έχει ο Chet με το αστέρι του “Cast Away” στην επιμελημένη ροή του στο Instagram.

Έχει επίσης μόνο μία φωτογραφία με τη μαμά του, Ρίτα Γουίλσον, στην οποία ευχήθηκε ευτυχισμένη τη Γιορτή της Μητέρας τον Μάιο.

Ο Τσετ έγινε πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο επειδή φέρεται να είχε ρομαντική σχέση με την σταρ του ριάλιτι των “Real Housewives of Atlanta” Kim Zolciak ενώ γύριζαν το “The Surreal Life” του MTV νωρίτερα φέτος. Το 2021, του έκανε μήνυση για 1 εκατομμύριο δολάρια η πρώην κοπέλα του Κιάνα Πάρκερ για ενδοοικογενειακή βία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ