Ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για το “μαυρισμένο” μάτι και εξηγεί τι συνέβη – “Ήταν οδυνηρό”

Σε μία απρόσμενη ανάρτηση προχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Τρίτης. Ο ηθοποιός τρόμαξε τους θαυμαστές του δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος με “μαυρισμένο” μάτι ενώ διακρίνονται και γρατζουνιές στο μέτωπό του.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή Happy Day με τον Τάσο Χαλκιά, ο ηθοποιός ανέφερε πως πρόκειται για ένα οδυνηρό ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

“Το ατύχημά μου ήταν οδυνηρό και συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τώρα είμαι καλά με τις λιγότερες δυνατές απώλειες” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τάσος Χαλκιάς: Η ανάρτηση με “μαυρισμένο” μάτι

 

“Άλλο ένα τραύμα! Σωματικό αυτή τη φορά! Σοβαρό, επικίνδυνο… έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν. Πέρασε, τους ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μού είπαν! Όσοι δεν σε ξέρουν σε γλωσσοτρώνε… Χαμογελάω , άλλη μία εμπειρία ζωής το λέω εγώ και προχωράμε πάμε γι’ άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε! Κι ως φαίνεται αντέχουμε πολλά. Νά έχετε καλό, όσοι είστε στην παραγωγή και στον καθημερινό μόχθο!” έγραψε ο Τάσος Χαλκιάς στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ