O Tarantino αποσύρεται…

O Tarantino αποσύρεται…

 

Ο μεγάλος και ιδιαίτερος σκηνοθέτης Quentin Tarantino δήλωσε ότι αποσύρεται από τη σκηνοθεσία! Ο λόγος; Δεν του αρέσει ο τρόπος  με τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες…

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ” Django Unchained” θέλει να αποχωρήσει, γιατί δεν του αρέσει ο νέος ψηφιακός τρόπος και οι ψηφιακές κάμερες, που χρησιμοποιούνται για να γυριστούν οι σύγχρονες ταινίες και θρηνεί την απώλεια του παραδοσιακού τρόπου.

Δήλωσε: ” Δεν αντέχω όλο αυτό αυτό το ψηφιακό υλικό. Δεν είναι αυτό για το οποίο έχω υπογράψει. Ακόμα και το γεγονός ότι η ψηφιακή παρουσίαση είναι όπως τώρα, εννοώ ότι είναι και στη δημόσια τηλεόραση, είναι ακριβώς δημόσια τηλεόραση. Αυτό νιώθω τώρα. Μισώ αυτό το πράγμα. Γυρίζω ταινίες. Αλλά για μένα, με την ψηφιακή προβολή έχουν τελειώσει. Τέλος”.

Αν ο Tarantino κρατήσει το λόγο του, ο κινηματογράφος θα έχει μια μεγάλη απώλεια, αφού του έχει χαρίσει μερικές μεγάλες ταινίες.

Δείτε το τρέιλερ της τελευταίας του ταινίας ” Django Unchained” με τον Leonardo Di Caprio, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ