Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τα νέα άσχημα περιστατικά: “Kάτι δεν πάει καθόλου καλά στο χώρο μας”

Το δικό του μήνυμα στους συναδέλφους του, με αφορμή διάφορα άσχημα περιστατικά στο καλλιτεχνικό στερέωμα στέλνει ο πρόεδρος του ΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα των καλλιτεχνών δεν έχουν τελειωμό! Νέες πληροφορίες για περιστατικά που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο χώρο μας κι είναι επιτακτική πλέον ανάγκη να συναφθούν συλλογικές συμβάσεις! Ηθοποιοί που επελέγησαν από ακρόαση δεν άρεσαν μετά από μερικές πρόβες, αλλά δεν τους έγιναν προσλήψεις ως ορίζει ο νόμος κι απολύονται!

Αλλού παράσταση που εγκρίθηκε από ΔΗΜΟ, διενεργήθηκε μπροστά σε κοινό, αλλά επειδή διαβάστηκε το Κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν! Σε μεγάλα στούντιο ηχογράφησης εν μέσω Αυγούστου ξεκινούν audio books για μεγάλο εκδοτικό οίκο, υπό τον όρο ότι οι ηθοποιοί θα απεμπολήσουν τα συγγενικά τους δικαιώματα!

Αυτά κι άλλα πολλά, κι αν προσθέσουμε και τα προβλήματα της προηγούμενης ανάρτησης μου σχετικά με τα κακώς κείμενα δείχνουν πόση δουλειά μας περιμένει φέτος στο ΣΕΗ!

Μην αρχίσετε πρόβες αν δεν σας προσλάβουν, μην υπογράφετε παράνομες συμβάσεις με παραχώρηση δικαιωμάτων. Ας δράσουμε όλοι μαζί για να αισθανθούμε αξιοπρεπείς στην δουλειά που αγαπάμε και που από αυτήν και μόνον πρέπει να επιβιώσουμε…”, έγραψε, θυμωμένος, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.