Ο σεφ Νίκος Πουλμέντης για την περιπέτεια με την υγεία του: «Πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις»

Στη χθεσινή (6/11) εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Πουλμέντης. Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα θέμα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο αν δεν είχε βρεθεί εγκαίρως θα τον είχε οδηγήσει στο θάνατο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πουλμέντης αποκάλυψε πως: «Ένα πράγμα που θέλω να σου πω είναι ότι εγώ πριν από έξι χρόνια κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα στην πλάτη και μου λέει: “Θα πας στο νοσοκομείο να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμίσω για να σου το βγάλω, γιατί έχει μολυνθεί”.

Πάω βιαστικά, κάνω και ένα τσιγάρο απ’ έξω, μπαίνω μέσα και μου κάνει καρδιογράφημα η γιατρός για να με ελέγξει και μου λέει: “Πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις”».

Στη συνέχει ανέφερε: «Λέω: “Πρέπει να πάω δουλειά, σε παρακαλώ” και μου λέει: “Δεν κουνιέσαι!”. Φεύγει από μέσα, της δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου, πάει φέρνει έναν καρδιολόγο και ψάχνουν νοσοκομείο επί τόπου να με πάνε, πέθαινα. Είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς μου και μου πέρασαν stent. Την γλίτωσα την τελευταία στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ