Ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου: Δεν είπα ότι ξεχνάει τα λόγια. Είναι ψευδέστατο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την κόντρα του με την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έληξε, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα τις δηλώσεις της Άννας. Με πολλή πίκρα έγραψα αυτό που έγραψα, αλλά, όταν απευθύνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί, νομίζω πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου», είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας και εξιστόρησε όλο το χρονικό με την επίμαχη παράσταση.

“Εγώ ήμουν σκηνοθέτης σε αυτή τη δουλειά, οπότε όφειλα να είμαι ο αυστηρός της παρέας και να ακολουθήσω τους κανόνες που μου έθεσε μια παραγωγή να φέρω εις πέρας. Ο παραγωγός, λοιπόν, θεώρησε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα χρόνου, στην πορεία των προβών. Με κάλεσε και του είπα ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ την ευθύνη, είναι θέμα ηθοποιών. Δεν μαλώσαμε, δεν της είπα ότι ξεχνάει τα λόγια, είναι ψευδέστατο! Δεν είπε κάτι τέτοιο η Άννα ή αν το είπε μπορεί να μην το εννοούσε έτσι. Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα. Η διαφωνία προέκυψε όταν ο παραγωγός ζήτησε από την Άννα να “δεσμευτεί” ότι θα είναι έτοιμη η παράσταση” εξήγησε ο Αλέξανδρος Ρήγας. 

«Δεν θα κινηθώ νομικά. Για εμένα έχει σταματήσει αυτή η ιστορία. Βέβαια, αν υπάρξει κάτι άλλο, επειδή οι άνθρωποι είμαστε κι απρόβλεπτοι, θα το σκεφτώ», συνέχισε ο Αλέξανδρος, ανακοινώνοντας το φινάλε της κόντρας. «Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους. Όταν υπάρχουν συγκρούσεις, σε κάθε είδος σχέσης, θέλει χρόνο για να ξεθυμώσουμε», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε επίσης:

Νέο «επεισόδιο» για Παναγιωτοπούλου-Ρήγα

Tι είπε ο Φασουλής για την κόντρα Ρήγα-Παναγιωτοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Το εξώδικο του Ρήγα και η αντίδραση της Παναγιωτοπούλου στην σημερινή ατζέντα του Μπουζ

«Δεν τον θεωρώ κλέφτη!» λέει η Παναγιωτοπούλου για τον Ρήγα στο enikos.gr

Ρήγας στο enikos.gr: «Να γιατί έστειλα εξώδικο στην Παναγιωτοπούλου»

Ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου: Μου έδωσε το λόγο της ότι θα ανακαλέσει- BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ