Ο πρώτος σύζυγος της Λόπεζ αποκαλύπτει: Αυτή είναι η πραγματική ιστορία – “Δεν θα κρατήσει ο γάμος με τον Μπεν”

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν σε μια τελετή στο Λας Βέγκας νωρίτερα αυτό το μήνα, σχεδόν 20 χρόνια μετά την ματαίωση του πρώτου τους γάμου, ήταν μια ευχάριστη στιγμή που φαινόταν να αποδεικνύει την παλιά παροιμία ότι η αληθινή αγάπη αξίζει την αναμονή.

Με τρεις αποτυχημένους γάμους πίσω της, η 53χρονη JLo, τελικά παντρεύτηκε τον άνδρα που αποκαλεί «αδελφή ψυχή» της. Όμως, ενώ ο κόσμος έχει αιχμαλωτιστεί από τη ρομαντική ιστορία των «Bennifer» – το παρατσούκλι που δόθηκε στη σταρ και στον βραβευμένο με Όσκαρ σύζυγό της – τα νέα άνοιξαν ξανά οδυνηρές παλιές πληγές για έναν άνδρα, τον πρώτο σύζυγο της τραγουδίστριας.

Ο Ojani Noa, ο πρώτος σύζυγος της Lopez, ζει σήμερα σε έναν κόσμο μακριά από τη λάμψη και τη γοητεία των προβολέων του Χόλιγουντ. “Αν και μου είχε πει ότι είμαι ο άνδρας με τον οποίο ήθελε το “για πάντα”, αυτό ήταν τρεις σύζυγοι και πέντε αρραβώνες πριν” τονίζει στην Dailymail.

«Εύχομαι σε αυτήν και στον Ben τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει», λέει τώρα ο Ojani. “Η Τζεν λατρεύει να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές. Ο Ben Affleck είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Ήμουν ο νούμερο 1 σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα…” περιγράφει.

 

Ο Ojani, 48 ετών σήμερα, σπάνια μιλά για την έντονη και παθιασμένη σχέση τους.

Αν και χώρισαν το 1998, παρέμειναν φίλοι για πολλά χρόνια μετά. Αλλά μιλάει δημόσια τώρα γιατί έχει βαρεθεί να τον… απορρίπτουν ως τον «απένταρο σερβιτόρο» που η εντυπωσιακή JLo “πέταξε” σαν την μύγα από το γάλα έναν χρόνο μετά τον γάμο τους.

«Είχαμε σχέση για δύο χρόνια, αλλά ήμασταν φίλοι για σχεδόν μια δεκαετία», λέει, καθισμένος στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Το πρώην μοντέλο, εξακολουθεί να έχει την στιβαρή καλή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα της νεαρής JLo. Καθώς μιλάει για σχεδόν τέσσερις ώρες, γίνεται φανερό ότι η «Τζεν» –όπως την αποκαλεί– παραμένει βαθιά ριζωμένη στην ψυχή του, μια γυναίκα που πιστεύει ακράδαντα ότι θα την παντρευόταν ξανά.

Αλλά το ίδιο το γεγονός ότι ο Ojani, ο οποίος έφυγε από την Κούβα με μια λέμβο στα 15 του, μπήκε στην ζωή της «Jenny from the Block» είναι αξιοσημείωτο. Είναι μια συναρπαστική, σχεδόν παραμυθένια ιστορία.

«Υπήρξαν πολλές φορές που ένιωσα σαν τον κύριο Σταχτοπούτα», παραδέχεται. «Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Στην αρχή δεν είχα ιδέα ποια ήταν. Ερωτευτήκαμε όταν ήταν ήδη διάσημη. Αλλά κατά τη διάρκεια του γάμου μας έγινε μεγάλη σταρ. Για χρόνια ήταν πολύ οδυνηρό για να μιλήσουμε. Ήθελα να μείνω αφανής και να ζήσω τη ζωή μου. Αλλά όταν είδα ότι παντρεύτηκε τον Μπεν, ο οποίος είναι καλός τύπος, τα συναισθήματα επέστρεψαν».

Και προσθέτει: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για την Τζεν και εμένα, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα περισσότερα από αυτά λάθος. Θέλω ο κόσμος να μάθει την πραγματική ιστορία».

Η Ojani, τώρα είναι personal trainer. Γνώρισε την JLo το 1996 όταν μπήκε στο κουβανέζικο εστιατόριο της Gloria Estefan στο διάσημο Ocean Drive του Μαϊάμι. Τότε, 22 ετών, είχε φτάσει παράνομα στις ΗΠΑ επτά χρόνια νωρίτερα, αφού έκανε το επικίνδυνο ταξίδι 90 μιλίων από την Κούβα στη Φλόριντα με έξι φίλους σε μια φουσκωτή βάρκα μήκους 6 ποδιών. «Ήταν ένα θαύμα που επιζήσαμε σε αυτό το ταξίδι», λέει.

Αφού έπλυνε αυτοκίνητα στους δύσκολους δρόμους του Μαϊάμι, βρήκε δουλειά στο εστιατόριο της Estefan, το Lario’s On The Beach. Εκεί έπλενε πιάτα. «Η Γκλόρια μας συμπεριφέρθηκε σαν οικογένεια», σημειώνει. «Προσπάθησα να γίνω σερβιτόρος. Το Μαϊάμι βούιζε. Έκανα και μόντελινγκ. Ήθελα το αμερικάνικο όνειρο – και το βρήκα όταν η Jen μπήκε στο Lario’s».

Στα 28 της, η ηθοποιός ήταν ήδη μια διασημότητα. Είχε πρωταγωνιστήσει ως χορεύτρια «fly girl» στην τηλεοπτική εκπομπή In Living Colour και μαζί με τον Woody Harrelson στην ταινία Money Train. Όταν γνώρισε τον Ojani, γύριζε το Blood And Wine μαζί με τον Jack Nicholson και τον Michael Caine.

«Δεν είχα ιδέα ποια ήταν», επιμένει ο Ojani. «Τα μάτια μας συναντήθηκαν και νόμιζα ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Ήταν με τη φίλη της, Ανίτα, και την Αρλίν, τη βοηθό της. Επέστρεψαν το επόμενο βράδυ και η Τζεν ήταν στο μπαρ. Έφερνα τηγανητές πατάτες για μια άλλη πελάτισσα και μου είπε: «Θεέ μου, αυτές φαίνονται νόστιμες. Της έδωσα τις πατάτες χωρίς να πω λέξη. Φορούσε ένα λευκό τοπ και παντελόνι, και θυμάμαι ότι πίστευα ότι είχε το καλύτερο σώμα που είχα δει ποτέ. Αργότερα μου είπε ότι ήξερε από το πρώτο βράδυ πως επρόκειτο να με παντρευτεί».

Η Arlene είπε στον Ojani ότι πήγαιναν στο wrap party της ταινίας για να γιορτάσουν το τέλος των γυρισμάτων, αλλά ήθελαν να συναντηθούν μετά σε ένα κλαμπ που ονομάζεται Commune.

«Όταν φτάσαμε στο κλαμπ, ο φίλος μου ο Λίο πήγε την Τζεν στην πίστα και σκέφτηκα: «Ω, φίλε, είσαι τυχερός». Τότε η Ανίτα είπε: «Όταν επιστρέψουν, πάρε την Τζεν εκεί έξω. Εσύ είσαι που την ενδιαφέρεις».

«Επιστρέφουν και της πιάνω το χέρι και την οδηγώ στο πάτωμα και ακούγεται ένα αργό τραγούδι. Ήταν ηλεκτρικό. Έτρεμε και είπε: «Με κάνεις νευρική». Μπορούσαμε να νιώσουμε και οι δύο την ερωτική ενέργεια. Ήταν στιγμιαίο και έντονο. Σαν να κυλάει στο σώμα μας. Είπα: «Νιώθω όπως νιώθεις κι εσύ». Της σήκωσα το πιγούνι και της έδωσα ένα φιλί – ήταν ένα φιλί σαν να γνωριζόμασταν από πάντα».

Η ηθοποιός επρόκειτο να επιστρέψει στο Λος Άντζελες την επόμενη μέρα. «Τίποτα δεν συνέβη εκείνο το βράδυ, τη φίλησα για καληνύχτα και της έδωσα τον αριθμό της τηλεειδοποίησης μου. Όταν την πήγαινα στο αυτοκίνητό της, πέρασε ένας τυχαίος άντρας και είπε: «Θεέ μου, αυτή είναι η Τζένιφερ Λόπεζ από το Money Train». Τότε κατάλαβα ότι ίσως ήταν κάποια. Το επόμενο πρωί ο τηλεειδοποιητής μου σβήνει. Η Τζεν έπρεπε να με δει πριν από την πτήση της. Κάποιος χτύπησε την πόρτα, την ανοίγω και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιληθήκαμε και καθώς έφευγε με τη λιμουζίνα της, κοίταξε πίσω όπως στις ταινίες και σκέφτηκα: «Αυτό είναι. Αυτό είναι τρελό».

Ένιωσα σαν τον κύριο Σταχτοπούτα

Το ζευγάρι πέρασε εβδομάδες μιλώντας στο τηλέφωνο – ο Ojani χρησιμοποιούσε το συνδρομητικό τηλέφωνο στην κουζίνα του εστιατορίου.

«Ερχόταν στο Μαϊάμι για την πρεμιέρα του Blood And Wine και ήθελε να είμαι ο συνοδός της. Νοίκιασα ένα φτηνό κοστούμι. Φτάσαμε στο κόκκινο χαλί, υπήρχαν όλα αυτά τα φώτα που αναβοσβήνουν και οι θαυμαστές ούρλιαζαν. Άρχισα να νιώθω άρρωστος. Περπάτησα στο χαλί κρατώντας της το χέρι και μετά στάθηκα στο πλάι ενώ έδινε συνεντεύξεις.

«Την άκουσα να λέει, «Τζακ, θέλω να συναντήσεις το ραντεβού μου, τον Οτζάνι». Γύρισα και μου σύστηνε τον Τζακ Νίκολσον. Μετά είπε, «Αυτός είναι ο Μάικλ» – και ήταν ο Μάικλ Κέιν. Ένιωσα σαν να ήμουν σε ταινία. Λίγα χρόνια νωρίτερα βρισκόμουν σε μια λέμβο στον ωκεανό τρέχοντας μακριά από τον Φιντέλ Κάστρο, και τώρα είμαι σε ένα κόκκινο χαλί. Ο Μάικλ Κέιν ήταν υπέροχος. Είπε, «Μην ανησυχείς, θα το συνηθίσεις».

«Μετά την πρεμιέρα επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο της. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε έρωτα. Ήταν τέλειο. Ήταν τέλεια. Ξαπλώσαμε εκεί μετά και είπε, «Θέλω να είσαι πάντα στη ζωή μου. Σε αγαπώ.” Ένιωσα σαν τον κύριο Σταχτοπούτα».

«Είναι ένα παραδοσιακό κορίτσι. Προέρχεται από μια ταπεινή οικογένεια του Πουέρτο Ρίκο. Ήθελε κάποιον να την προστατεύει, κάποιον που θα την υπερασπιζόταν. Ερωτευτήκαμε ολοκληρωτικά» περιγράφει.

«Εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μετακόμισα στο Λος Άντζελες. Ζούσαμε σε ένα ωραίο διαμέρισμα. Αλλά σύντομα μετακομίσαμε στο πρώτο μας σπίτι και μετά τα σπίτια συνέχισαν να μεγαλώνουν. Της άρεσε που ήμουν από την Κούβα. Δεν ήθελα ποτέ τίποτα από αυτήν. Πάντα δούλευα και είχα δικά μου χρήματα. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στο Μπρονξ. Λατρεύει τον μπαμπά της, Ντέιβιντ. Είναι τόσο καλός, γλυκός τύπος. Η μαμά της, η Γουαδελούπη, είναι η σκληρή. Έσπρωξε την Τζεν να πετύχει».

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix Halftime, σχετικά με την ερμηνεία της στο σόου του Super Bowl του 2020, η J Lo παραδέχεται ότι η μαμά της την χτυπούσε. Ο Ojani λέει: «Λατρεύει τη μαμά της και η Lupe είναι πολύ περήφανη για αυτήν, αλλά σκέφτηκα ότι η σχέση ήταν τοξική. Ο Λούπε θα της ούρλιαζε συχνά, δεν μου άρεσε. Κοιτάζοντας πίσω τώρα, μερικές φορές σκέφτομαι ότι η Τζεν απολάμβανε το δράμα».

Το πρώτο σημάδι ότι το Χόλιγουντ θα έκανε τη ζωή του άνω – κάτω ήρθε όταν εκείνη πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Selena του 1997. Ήταν ένας πρωταγωνιστικός ρόλος που μετέτρεψε την JLo σε σταρ. Πλημμύρισαν προσφορές, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από τη Sony για να κάνει το πρώτο της άλμπουμ, On The 6.

«Ήμασταν μαζί περίπου έξι μήνες όταν πήρε τον ρόλο στη Selena. Πήγαμε στο Σαν Αντόνιο του Τέξας για το γύρισμα και κάθε βράδυ γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο και σωριαζόταν στην αγκαλιά μου γεμάτη ανασφάλεια. Δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά καλή. Στη μέση της νύχτας ξέσπασε σε κλάματα. Την παρηγόρησα και είπα ότι ήταν η καλύτερη».

«Μια μέρα πήγαμε σε ένα κοσμηματοπωλείο και άρχισε να κοιτάζει δαχτυλίδια. Έδειξε το ένα και είπε: «Μου αρέσει αυτό». Εκείνη έφυγε και προσποιήθηκα ότι έπρεπε να πάω στην τουαλέτα. Γύρισα κρυφά στο μαγαζί και είπα στην κοπέλα να το βάλει στην άκρη. Είχα αποταμιεύσει χρήματα. Δούλευα ως personal trainer της, αλλά είχα και χρήματα από το μόντελινγκ. Το δαχτυλίδι κόστιζε 15.000 $ – μια περιουσία τότε. Έκρυψα το δαχτυλίδι σε μια πλαστική σακούλα πίσω από τον νεροχύτη».

Το wrap party για τη Selena ήταν στο Hard Rock Cafe. «Έκαναν ομιλίες. Έπιασα το μικρόφωνο και είπα: «Τζένιφερ, σ’ αγαπώ. Θα με παντρευτείς;” Όλοι επευφημούσαν. Έπεσα στο ένα γόνατο και της έδωσα το δαχτυλίδι. Έκλαιγε και γελούσε και είπε ναι!».

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τον γάμο τον Φεβρουάριο του 1997 στον κήπο ενός φίλου στο Μαϊάμι. Τότε ήταν που άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες ρωγμές.

Ο Ojani ισχυρίζεται ότι η Γουαδαλούπη επέπληξε την κόρη της επειδή δεν διοργάνωσε την τελετή στη γενέτειρά της Μπρονξ.

«Η Τζεν δάκρυζε όλη την ώρα. Η μαμά της, της τηλεφωνούσε και της φώναζε, προσπαθώντας να την κάνει να αλλάξει τοποθεσία. Έτσι τηλεφώνησα στον Λούπε και είπα: «Πρέπει να το σταματήσεις αυτό». Αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Από τότε υπήρχε ένταση μεταξύ εμένα και της Λούπε».

«Αν ο Μπεν έχει την Λούπε στο πλευρό του, τότε ίσως έχει μια ευκαιρία» διευκρινίζει ο Οτζάνι με ένα χαμόγελο.

Οι εντάσεις αυξήθηκαν καθώς άλλαξε η γυναίκα που ήξερε και αγαπούσε ο Ojani.

«Από την Jen έγινε η JLo, αυτή η μεγάλη επιχείρηση που φέρνει εκατομμύρια. Είχε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους γύρω της, όλοι ήθελαν να βγάλουν χρήματα από αυτήν. Τηλεφωνούσα και ένας βοηθός μου έλεγε: «Συγγνώμη, δεν είναι διαθέσιμη».

Τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά τον γάμο. Ο Ojani ανέλαβε να φτιάξει ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λος Άντζελες με το όνομα The Conga Room, που ανήκει εν μέρει στην J Lo, ενώ πήγε να κάνει το άλμπουμ της στη Νέα Υόρκη. Ο Ojani άρχισε να βλέπει φωτογραφίες της συζύγου του με τον ράπερ Sean Combs, γνωστό ως P. Diddy.

«Τηλεφώνησα στην Τζεν και τη ρώτησα γιατί έβγαινε μαζί του σε ραντεβού και μου είπε: «Είναι απλά δουλειά. Αυτό μου λένε ότι πρέπει να κάνω». Ζήλευα και ούρλιαζα: «Μα είσαι παντρεμένη!»

Τα όνειρά τους να κάνουν οικογένεια εξανεμίστηκαν. «Θέλαμε παιδιά, συζητήσαμε να κάνουμε παιδιά. Μετά μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδί γιατί θα παρέμβει στην καριέρα της».

«Η Όπρα ήξερε ότι είχαμε προβλήματα. Καθόμουν στο κοινό και νόμιζα ότι η Oprah θα ερχόταν σε μένα γιατί είχαμε μιλήσει για αυτό από πριν».

«Η Όπρα είπε στην Τζεν, «ακούω ότι έχετε προβλήματα». Με αυτό το όμορφο πρόσωπο και αυτό το όμορφο χαμόγελο, η Jen είπε, “Όχι, όλα είναι καταπληκτικά” ή κάτι τέτοιο».

Ο Ojani λέει ότι έχασε 40 κιλά λόγω του άγχους καθώς πάλευε για να σώσει τον γάμο του, «ενώ την ίδια στιγμή όλη μας η ζωή έγινε ψέμα».

Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 1998 και η J Lo συνέχισε να βγαίνει δημοσίως με τον P. Diddy λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους. Ο Ojani έλαβε 50.000 $ στον διακανονισμό και το ζευγάρι παρέμεινε κοντά. Ο Ojani συνέχισε μάλιστα να φοράει τη βέρα του.

«Υπήρξαν στιγμές που μου έλεγε ότι ήθελε να ξαναβρεθούμε.  Σε ήρεμες στιγμές έλεγε: «Σε χρειάζομαι στη ζωή μου. Δεν θέλω να σε χάσω».

Αφού χώρισε με τον Ντίντι, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Cris Judd. Ωστόσο, κατά ειρωνικό τρόπο, ο Ojani ισχυρίζεται ότι ήταν εκεί όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Affleck το 2002, καθώς ο δεύτερος γάμος της έπεσε στα βράχια. Μέχρι τότε ο J Lo είχε ανοίξει ένα εστιατόριο του LA, το Madres, και είχε ζητήσει από τον Ojani να το διαχειριστεί.

«Το Madres είχε ένα μεγαλοπρεπές άνοιγμα. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον Cris, αλλά ο Ben περίμενε από πίσω με ένα μάτσο κόκκινα τριαντάφυλλα», λέει. «Ο Cris και ο Ben είναι και οι δύο καλά παιδιά. Εκείνο το βράδυ κάθισα στο αίθριο με τον Μπεν και μου είπε τι καταπληκτική γυναίκα είναι η Τζεν. Είπα: «Το ξέρω».

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο Μπεν, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα διαρκέσει. Νομίζω ότι είναι κάποια που θα παντρευτεί επτά ή οκτώ φορές. Δεν μπορώ να τη δω να τακτοποιείται με ένα άτομο. Σπρώχνει τον εαυτό της να προχωρά συνεχώς στην επαγγελματική της ζωή, γι’ αυτό έκανε μια καριέρα τριών δεκαετιών, αλλά προχωρά και στην ιδιωτική της ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ