Ο Prince περιγράφει τη νύχτα θανάτου του Jackson

Ο Prince περιγράφει τη νύχτα θανάτου του Jackson

 

O Prince Jackson κατέθοντας στο δικαστήριο του Los Angeles, περιέγραψε το βράδυ που πέθανε ο Michael Jackson και ρίχνει τα βέλη του στην εταιρεία AEG, η οποία διοργάνωσε τις 50 συναυλίες του βασιλιά της pop.

Θυμίζουμε ότι η δίκη γίνεται, γιατί η μητέρα του Michael Jackson, Katherine, κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας, ζητώντας 40 δισ. δολάρια.

Ο Prince αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είχε μερικές πολύ έντονες συνομιλίες με τους ιθύνοντες της εταιρείας και δεν ήταν λίγες οι φορές που έκλαιγε, όταν έκλεινε το τηλέφωνο.

“Έλεγε ( ο Michael Jackson) ότι θα με σκοτώσουν” κατέθεσε ο 16χρονος γιος του.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι πατέρας του είχε δηλώσει στον υπεύθυνο της AEG, ότι δεν είναι έτοιμος να κάνει 50 συναυλίες και ζητούσε χρόνο για να κάνει περισσότερες πρόβες.

Όσο για το βράδυ που ο πατέρας του, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι ήταν και τα τρία του παιδιά. Ο Prince θυμάται: “Έτρεξα πάνω, στο δωμάτιό του και είδα τον Dr Conrand να δίνει στον πατέρα μου τις πρώτες βοήθειες. Το μισό σώμα του πατέρα μου κρεμόταν και τα μάτια του είχαν γυρίσει”.

Και συνεχίζει: “Η αδερφή μου ούρλιαζε και έλεγε ότι ήθελε το μπαμπά της. Εγώ περίμενα στις σκάλες το ασθενοφόρο και έκλαιγα”.

“Ήμουν 12 ετών και αυτό που καταλάβαινα ήταν ότι ο γιατρός έπρεπε να φροντίζει την υγεία του πατέρα μου” δήλωσε.

Ο Michael Jackson πέθανε στις 25 Ιουνίου του 2009. Η δίκη άρχισε τέλη Απριλίου και αναμένεται να διαρκέσει ακόμα ένα μήνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ