Ο «παράδεισος» του Ντι Κάπριο – Ξημερώματα σε κλαμπ με τις αδερφές Χαντίντ και την Κένταλ Τζένερ – ΦΩΤΟ

Στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για τις εκδηλώσεις της εβδομάδας τεχνών και μόδας, μακριά από την εδώ και δύο χρόνια σύντροφό του Καμίλα Μορόνε με την οποία έχουν 23 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Και φυσικά αντεπεξήλθε πλήρως στη φήμη του, καθώς, σύμφωνα με το People, ο πασίγνωστος σταρ εντοπίστηκε στις 4 το ξημέρωμα σε ολονύχτιο κλαμπ Ultraclub E11VEN. Στο ίδιο τραπέζι μαζί του ήταν η Κένταλ Τζένερ, η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ. Οι τέσσερίς τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι για ένα δίωρο περίπου, έως τις 6 το πρωί. Νωρίτερα, ο σταρ προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος από μία έκθεση όπου παρευρέθη φορώντας φούτερ με κουκούλα.

Η Καμίλα βρίσκεται στο Μαρόκο στο διεθνές φεστιβάλ του κινηματογράφου στο Μαρακές, όπου προωθεί τη νέα της ταινία “Mickey And The Bear”. H ίδια σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times αναφέρθηκε στο ηλικιακό χάσμα με τον αγαπημένο της λέγοντας: “Υπάρχουν τόσες σχέσεις στο Χόλιγουντ και στην ιστορία του κόσμου όπου οι άνθρωποι έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας. Απλώς πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να βγαίνει με όποιον θέλει”. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι και η ίδια αν ήταν εκτός αυτής της σχέσης θα ενδιαφερόταν να μάθει δικαιολογώντας όσους στρέφουν την προσοχή τους στη σχέση της με τον Ντι Κάπριο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ