Ο παίκτης του X-Factor που έχασε στο show αλλά νίκησε στη ζωή – ΦΩΤΟ

«Υποβλήθηκα σε εξάωρη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όπου οι γιατροί εντόπισαν ξαφνικά κι ένα ανεύρυσμα που δεν είχαν δείξει οι εξετάσεις. Το απέδωσαν στο άγχος των τελευταίων μηνών και δεν αποκλείω την πιθανότητα να προκλήθηκε από το στρες μου για το X-Factor».

O 27χρονος Γιώργος Στεφάνου, ο παίκτης του τάλεντ σόου του ΣΚΑΙ που αποχώρησε για να χειρουργηθεί στην αορτική βαλβίδα, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό, στέφθηκε όμως νικητής της ζωής.

«Είχα αναβάλλει το χειρουργείο γιατί επιθυμούσα παρά πολύ να κυνηγήσω το όνειρό μου και το X-Factor ήταν η ευκαιρία μου, μέχρι που ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου» λέει ο νεαρός ερμηνευτής, μιλώντας στην Espresso.

O καλλιτέχνης, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, πέταξε από τη χαρά του, όταν η γνωστή τραγουδίστρια του τηλεφώνησε μετά την επέμβαση και του ευχήθηκε τα καλύτερα. «Έχω ακόμα ένα λόγο να είμαι πανευτυχής. Δύο μέρες πριν από την εισαγωγή μου στην κλινική είχε ολοκληρωθεί η ηχογράφηση και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου με τίτλο ‘’Τέλος’’ και δύο μέρες μετά το εξιτήριο ανέβηκε στο YouTube. Αυτό και αν είναι τύχη!» καταλήγει ο ταλαντούχος 27χρονος Γιώργος Στεφάνου.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Η Παπαρίζου αποκάλυψε ποιο είναι το άγχος της – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι από την Αλβανία. Είμαι από την Βόρεια Ήπειρο” – ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτογραφία του Ρίκι Μάρτιν με τον σύντροφό του στο Instagram – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ