Ο ντράμερ των Rolling Stones, ο Charlie Watts δεν θα ακολουθήσει το γκρουπ στην αμερικάνικη περιοδεία του

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο 80χρονος Charlie Watts είναι μέλος των Rolling Stones από το 1963, δηλαδή έναν χρόνο από την ίδρυσή τους από τους Brian Jones, Mick Jagger και Keith Richards.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσημα ότι ο ντράμερ Charlie Watts δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ σε μεγάλα στάδια, με τίτλο “No Filter tour”, για ιατρικούς λόγους, οι οποίοι όμως δεν διευκρινίσθηκαν.

Τον Charlie Watts θα αντικαταστήσει στο τουρ, ο παλιός συνεργάτης των Stones Steve Jordan, ο οποίος είναι μέλος και του παράλληλου συγκροτήματος που έχει ο Keith Richards, τους X-Pensive Winos.

Ένας εκπρόσωπος του συγκροτήματος ανέφερε ότι οι γιατροί του Charlie Watts του συνέστησαν να αναπαυθεί και να μην συμμετάσχει στην περιοδεία. Και όλα αυτά καθώς οι πρόβες για το τουρ ξεκινάνε σε δύο βδομάδες.

Ο Watts αστειεύτηκε λέγοντας “Για μιά φορά, ήρθε η ώρα να λείψω και εγώ για λίγο. Δουλεύω σκληρά στο να είμαι fit αλλά σήμερα πρέπει να αποδεχτώ την συμβουλή των ειδικών για λίγη ξεκούραση. Και μετά την ταλαιπωρία του κορονοϊού, δεν θα ήθελα οι φίλοι του συγκροτήματος που έχουν αγοράσει εισιτήρια να αντιμετώπιζαν μία ακύρωση, γι’ αυτό ζήτησα από τον φίλο μου Steve Jordan να με αντικαταστήσει”.

Παρακάτω στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, οι Rolling Stones στην εμφάνισή τους στην εκπομπή του Ed Sullivan στις 11 Σεπτεμβρίου 1966, όπου συμμετέχει και ο Paul Jones παίζοντας σιτάρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ