Ο Νίκος Βέρτης αποθεώθηκε στην Μύκονο – Δεν έπεφτε… καρφίτσα

Ως η συναυλία του καλοκαιριού χαρακτηρίστηκε η live εμφάνιση του Νίκου Βέρτη στο beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό, όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα αν και σύμφωνα με το MykonosliveTv το αντίτιμο ήταν τσουχτερό.

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και αρκετοί θαυμαστές του από το Ισραήλ, καθώς στην συγκεκριμένη χώρα ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Το αντίτιμο στην είσοδο άρχιζε από τα 350 ευρώ και έφτανε τα 1.000 ευρώ το άτομο για τα πρώτα τραπέζια. Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη σκηνή γύρω στις 2 τα ξημερώματα φορώντας λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Είχε προηγηθεί εντυπωσιακό χορευτικό σόου με φωτιές.

Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα αλλά και αμέτρητα λουλούδια που εκτοξεύτηκαν προς το μέρος του. Το κέφι δεν άργησε να “ανάψει” και οι θεατές απόλαυσαν μια αξέχαστη βραδιά. Σημειώνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε στο νησί των Ανέμων για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2016) ενώ τον Αύγουστο θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ