Ο νέος, εκκεντρικός ρόλος του Ντεπ

Ο νέος, εκκεντρικός ρόλος του Ντεπ

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει τον Τσάρλι (ή Τσαρλς) Μόρτντεκαϊ, έναν έμπορο τέχνης που «πρέπει να ταξιδέψει τον κόσμο οπλισμένος μόνο με την γοητεία του, για να βρει ένα κλεμμένο πίνακα που σύμφωνα με φήμες κρύβει τον κωδικό για ένα τραπεζικό λογαριασμό γεμάτο χρυσό των Ναζί».

Ο εν λόγω χαρακτήρας που έχει περιγραφεί ως αμοραλιστής με ψυχοπαθητικές τάσεις, δεν θα είναι ο πρώτος Βρετανός που υποδύεται ο Ντεπ, ούτε κι ο πρώτος εκκεντρικός. Το 2001 είχε πρωταγωνιστήσει στο βικτωριανό «Επισκέπτης από την Κόλαση», ενώ όσον αφορά στις «ιδιαίτερες» προσωπικότητες, αυτές κατέχουν περίοπτη θέση στη φιλμογραφία του, με πιο πρόσφατη μάλιστα αυτή του «Tόντο» στο «Μοναχικό Καβαλάρη».

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο τέταρτο βιβλίο του Κιρίλ Μπονφιλιόλι «The Great Mortdecai Mustache Mystery», το οποίο ολοκληρώθηκε από τον Κρεγκ Μπράουν, το 1999 , 14 χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα. Τα υπόλοιπα τρία βιβλία της λογοτεχνικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Μόρτντεκαϊ («Don’t Point That Thing at Me», «Something Nasty in the Woodshed» και «After You with the Pistol») δημοσιεύτηκαν τη δεκαετία του ’70, μεταξύ 1972 και 1979.

Όλα δείχνουν ότι ο Τζόνι Ντεπ θα βρεθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Κεπ, παλιού του γνωστού, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά το 2004 στο φιλμ «Μυστικό Παράθυρο», επίσης λογοτεχνική μεταφορά, από βιβλίο του Στίβεν Κίνγκ.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, στο διάλειμμα του ηθοποιού από αυτά των ταινιών «Into the Woods» και του πέμπτου φιλμ των «Πειρατών της Καραϊβικής».

ΠΗΓΗ: clickatlife.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ