Ο Μικέλε Μορόνε είναι ερωτευμένος και το απέδειξε με… τατουάζ

Δεν είναι πλέον μόνος ο Μικέλε Μορόνε. Μετά το διαζύγιό του από τη Λιβανέζα σχεδιάστρια μόδας, ο Ιταλός σταρ που έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πολωνική ερωτική ταινία “365 dni” (365 ημέρες), προτίμησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Μορόνε είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές συνοδευόμενος από τον μεγαλύτερο γιο του Μπράντο αλλά και από την επιχειρηματία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σάρα Αλμαντάνι.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν θεαθεί μαζί. Η Σάρα δεν επιβεβαίωνε ότι ήταν στη Ρόδο μαζί του, λέγοντας ότι είναι στο Παρίσι, παρά το γεγονός ότι οι παπαρατσικές φωτογραφίες έλεγαν το αντίθετο. Ο ίδιος ο Μορόνε διέψευδε τη σχέση του μαζί της όπως και εκείνη. Και όμως, στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του ήταν πάντα δίπλα του και σίγουρα έγιναν συχνότερα τα ταξίδια του Ιταλού ηθοποιού και τραγουδιστή στο Ντουμπάι.

Πλέον, έρχεται το νέο τατουάζ του να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένοι. Το κορμί του Μορόνε “κοσμούν” διάφορα τατουάζ. Ένα είναι και το όνομα του γιου του Μπράντο και πλέον και της Σάρα, το οποίο επέδειξε στο instagram με έμμεσο τρόπο με τις θαυμάστριές του να το εντοπίζουν αμέσως.

Η Σάρα Αλμαντάνι είναι επιχειρηματίας και θεωρείται πρότυπο για πολλές γυναίκες στα ΗΑΕ. Δίνει διαλέξεις, εμπνέει νεαρές γυναίκες και διεκδικεί δικαιώματα γι’ αυτές. Είναι σχεδιάστρια μόδας αλλά και CEO σε διάφορες εταιρείες. Έχει έναν γιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ