Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανέβασαν φωτογραφία με την άδεια του γάμου τους

Ενόψει του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού στη Λεμεσό, Μαυρίκιος Μαυρικιού και Ιλάειρα Ζήση, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη ημέρα. Μάλιστα, μόλις σήμερα 29 Ιουλίου οι δυό τους πήραν στα χέρια τους την άδεια του γάμου τους, με τον γαμπρό να μοιράζεται την είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και η εκλεκτή της καρδιάς του να κρατάει το έγγραφο.

«”Ο κύβος ερρίφθη…!!” Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ.Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο» , γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας. 28 Αυγούστου. Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας» ανέφερε κι η Ιλάειρα Ζήση στο προφίλ της, όπου ανέβασε την ίδια κοινή τους λήψη.

Δείτε την δημοσίευση που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ