Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της κόρης του: Κόλλησε κορονοϊό, ήταν τρομακτικό

Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη του, η Αλεξία, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς κόλλησε κορονοϊό και μάλιστα στην αρχή της πανδημίας. Η 21χρονη βρισκόταν στη Νέα Υόρκη όταν ασθένησε. Ο 49χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών “The Bourne Identity”, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ιρλανδίας και παραδέχθηκε ότι ο COVID-19 είναι τρομακτικός.

Αυτή τη στιγμή μαζί με την οικογένειά του, βρίσκονται σε lockdown στο Δουβλίνο, καθώς βρισκόταν εκεί για γυρίσματα. Με το “πάγωμα” των αεροπορικών ταξιδιών έμειναν εγκλωβισμένοι εκεί, αλλά όπως είπε “ζουν ένα παραμύθι”, απολαμβάνοντας την διαμονή τους στην όμορφη πόλη.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι ο Ματ, η σύζυγός του Λουτσιάνα και οι κόρες τους, η 13χρονη Ιζαμπέλα, η 11χρονη Τζία και η 9χρονη Στέλλα μένουν σε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Η μεγάλη μας κόρη σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και μένει στη Νέα Υόρκη. Είχε κορονοϊό στην πολύ αρχή, μαζί με τους συμφοιτητές της και το ξεπέρασε μια χαρά. Αλλά όλοι είναι μια χαρά. Είναι τρομακτικό για τη μαμά μου, την πεθερά μου, για όλη αυτή την γενιά…” τόνισε. “Νομίζω πήραμε πια το μήνυμα, όλοι είναι στην απομόνωση, τηρούν τους κανόνες απόστασης, πλένουν τα χέρια τους και όσα πρέπει να κάνουμε για αυτό αλλά είναι τρομακτικό, σίγουρα για τους γονείς μας” πρόσθεσε.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ