Ο Μαστοράκης αποκαλύπτεται

Ο Μαστοράκης αποκαλύπτεται

 

Η μη σοβαρότητα στη δουλειά είναι – κατά τον Νίκο Μαστοράκη – ο βασικός λόγος που η τηλεόραση περνάει κρίση, παρά τις προσπάθειες που γίνονται. «Ό,τι κακό συμβαίνει σήμερα στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας δεν είναι μόνο συνέπεια της οικονομικής κρίσης, αλλά έλλειψη σοβαρής δουλειάς.

Για πολλά χρόνια “καθιερώνονται” αρπακολλατζίδικες δουλειές, οι οποίες, όμως, κάποια στιγμή τελείωσαν. Πολλοί, όμως, ήταν εθισμένοι να κάνουν μόνο αυτό το είδος “τέχνης”: Μια μπαλαφάρα – παράσταση στο θέατρο, η οποία έκοβε εισιτήρια και μία μπαλαφάρα – σειρά, για την οποία ένας ηθοποιός έλεγε στην ψύχρα “εγώ θέλω 5.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλιώς δεν την κάνω” λέει στην Espresso ο Νίκος Μαστοράκης.

Και συνεχίζει, στρέφοντας τα…βέλη στα εγχώρια κανάλια που είναι και η ειδικότητά του, αφού ήταν επικεφαλής για μεγάλα διαστήματα στον ΑΝΤ1 και το Star, δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς που ο ίδιος δημιούργησε. «Τα κανάλια δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες του ψυχαγωγικού του προγράμματος με τις χορεύουσες ξανθιές και τους ασύντακτους αξύριστους ή ξυρισμένους πάσης φύσεως χωρίς γνώση, εκπαίδευση και τηλεοπτική αρετή, μόνο και μόνο, για να γεμίσουν τρεις ώρες. Τα περισσότερα κανάλια είναι σήμερα…φλοκάτη ανοησίας. Είναι σαν να έβαλες τους πιο ανόητους παραγωγούς, σκηνοθέτες και παρουσιαστές να σου φτιάξουν το ανοητότερο τηλεοπτικό προϊόν».

Κάντε κλικ για μεγέθυνση: 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ