Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας – ΦΩΤΟ

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και το ανακοίνωσε ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ του.

“Η Πρισίλα και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς υποδεχτήκαμε την κόρη μας August! Της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο ελπίζουμε να μεγαλώσει και ελπίζουμε να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα”, έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Στο γράμμα που έγραψε το ζευγάρι για το νέο μέλος της οικογένειας του μεταξύ άλλων αναφέρει “Καλώς ήρθες στον κόσμο. Η μητέρα σου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε να δούμε τι άνθρωπος θα γίνεις. Όταν γεννήθηκε η αδελφή σου, γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο θα θέλαμε εκείνη και τώρα και εσύ να μεγαλώσετε. Ένα κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, δυνατότερες κοινωνίες και ισότητα. Γράψαμε πως με όλη την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, η γενιά σας θα ζήσει πολύ καλύτερη ζωή από τη δική μας, και έχουμε την ευθύνη να προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Παρόλο που πολλές φορές, οι τίτλοι των ειδήσεών εστιάζουν στα άσχημα, εμείς πιστεύουμε στη θετική πλευρά. Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον σας… August, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν την περιπέτεια με εσένα. Σου ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και την ίδια ελπίδα που έδωσες εσύ σε εμάς”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ