Ο Μάικλ Ντάγκλας αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά πρώην υπάλληλο του

Ο Μάικλ Ντάγκλας αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα πριν από 32 χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει στον ιστότοπο Deadline, όταν τον πλησίασαν από το Hollywood Reporter και τον ενημέρωσαν για τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι είχε αυνανιστεί μπροστά της. Ο Ντάγκλας είπε ότι τα παιδιά του έχουν τρομοκρατηθεί φοβούμενα ότι ο 73χρονος πατέρας τους θα χαρακτηριστεί ως σεξουαλικό αρπακτικό.

“Έλαβα ένα μήνυμα από τον δικηγόρο μου ότι το Hollywood Reporter ήθελε να κάνει μια ιστορία για μία υπάλληλο που εργάστηκε για μένα πριν από περίπου 32 χρόνια. Ισχυρίζεται ότι, πρώτον χρησιμοποίησα “πολύχρωμη” γλώσσα μπροστά της, όχι σε αυτήν, αλλά χρησιμοποίησα “πολύχρωμη” γλώσσα. Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι στις συνομιλίες που είχα μπροστά της, στο τηλέφωνο, μίλησα αδιάκριτα ή βρώμικα. Την απέλυσα τελικά… αλλά τρίτον ισχυρίζεται ότι την έβαλα σε “μαύρη λίστα” και την σταμάτησα από το να πάρει άλλη δουλειά”.

“Είναι ένα κατασκευασμένο ψέμα. Δεν είναι αλήθεια. Σε όλη την καριέρα μου φρόντιζα την φήμη μου και δεν έχω “σκελετούς” στην ντουλάπα μου” τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ