Ο Λάκης Γαβαλάς στην Πάρο με την Άννα Βίσση – «Υπέροχο να συνταξιδεύεις με την απόλυτη θεά»

Ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε μια σειρά από νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Πάρο, όπου ταξίδεψε και η Άννα Βίσση λόγω της συναυλίας της.

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν ξεχνάει να μοιράζεται με τους followers του στιγμιότυπα από τα όσα κάνει το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναρτήσει μια φωτογραφία με την Άννα Βίσση, την οποία, όπως φαίνεται από την λεζάντα της ανάρτησής του, έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των εικόνων που δημοσίευσε από τις διακοπές του στο νησί του Αιγαίου είναι και μια selfie του με την διάσημη καλλιτέχνιδα.

Μάλιστα, μέσω της δημοσίευσής του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα επισκεφθούν την Σχοινούσα κι ότι μαζί τους ταξιδεύει η οικογένεια της Άννας Βίσση.

«Καλησπέρα φίλοι μου

Πόσο υπέροχα είναι να συνταξιδεύεις με την απόλυτη θεά καλλιτέχνιδα φίλη Άννα Βίσση και την οικογένεια της και κοινούς φίλους σε ταξίδι μεταξύ αναψυχής και καλλιτεχνικής εμφάνισης..‼️ Είμαι πολύ χαρούμενος που την απολαύσαμε χτες στην Πάρο και αύριο ΞΑΝΑΜΑΝΑ στην υπέροχη Σχοινούσα», έγραψε στο ποστ του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ