Ο Κρις Χέμσγουορθ θέλει η κόρη του να είναι παιδί και όχι ηθοποιός

Ο Κρις Χέμσγουορθ  μπορεί να είναι περήφανος για το ντεμπούτο της κόρης του Ίντια Ρόουζ στο «Thor: Love and Thunder», αλλά δεν σκοπεύει να την προωθήσει στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η 11χρονη έκλεψε την παράσταση ως νεαρή Asgardian στο blockbuster της Marvel του 2022, ωστόσο ο μπαμπάς δεν θέλει να την κάνει σταρ του Χόλιγουντ.

«Αυτό αρχικά υποτίθεται ότι θα ήταν ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία και στη συνέχεια ο χαρακτήρας επεκτάθηκε λόγω της αλλαγής της ιστορίας», είπε πρόσφατα ο ηθοποιός στο Entertainment Tonight. «Είπα, “Α, θέλεις να έχεις κάποιες ατάκες στην ταινία;” Και λέει, “Ναι, ωραία!”». Και ενώ η Ίντια «φέρθηκε ως επαγγελματίας και της άρεσε», ο Κρις επέμεινε: «Αλλά θέλω να έχει παιδική ηλικία, και νομίζω ότι το θέλει και εκείνη».

Όπως εξήγησε ο Χέμσγουορθ: «Είπα, “Υπάρχει πολύς χρόνος, γλυκιά μου. Πήγαινε στο σχολείο, βόλτα με το άλογο, διασκέδασε, γίνε παιδί”. Γιατί μόλις κινηθεί το τρένο, είναι αρκετά δύσκολο να κατέβεις και χάνεις πολλά πράγματα».

Εκτός από την Ίντια, ο ηθοποιός και η σύζυγός του Έλσα Πατάκι είναι γονείς των διδύμων Σάσα και Τρίσταν, οι οποίοι γιόρτασαν τα 9α γενέθλιά τους τον Μάρτιο. (Τα αγόρια εμφανίστηκαν επίσης στο Love and Thunder – ένα από αυτά ως νεαρός Thor!)

Και τα τρία παιδιά ήταν στα γυρίσματα του Extraction 2 με τον πατέρα τους, και ήθελαν να παίξουν στην ταινία.

«Τα παιδιά μου το λατρεύουν, τα παιδιά μου το λατρεύουν», είπε ο ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό People. «Τα παιδιά μου ήταν εκεί στα γυρίσματα για να δουν πώς γυρίζονται όλα αυτά. Και ήθελαν να πηδήξουν μπροστά από την κάμερα και να συμμετάσχουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ