O Κλούνεϊ γκεστ στο Ντάουντον

O Κλούνεϊ γκεστ στο Ντάουντον

Στον «Πύργο του Ντάουντον»… μετακομίζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε ήδη εορταστικό επεισόδιο για τη δημοφιλή βρετανική σειρά, που πρόκειται να βγει στον αέρα την περίοδο των Χριστουγέννων από τη συχνότητα του βρετανικού καναλιού ΙTV. Ο 53χρονος δεν χρειάστηκε να αποκτήσει την ιδιαίτερη αγγλική προφορά αφού υποδύθηκε έναν Αμερικανό, καλεσμένο ενός γάμου που πραγματοποιήθηκε στον τηλεοπτικό πύργο. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Κλούνι δεν παίζει σε ολόκληρο το επεισόδιο αλλά σε μερικές μόνο σκηνές.

Μιας και είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, ένας λόγος που δέχθηκε να κάνει γκεστ εμφάνιση στη σειρά είναι πως το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Γράφτηκε προκειμένου να συνεισφέρει στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια Text Sant, που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η συμμετοχή αυτή βέβαια δεν του κακόπεσε του Κλούνεϊ αφού φέρεται να είναι θαυμαστής της σειράς. Αλλωστε διατηρεί και φιλική σχέση μ’ έναν από τους πρωταγωνιστές, τον Χιου Μπόνεβιλ, ο οποίος υποδύεται τον λόρδο Ρόμπερτ Κράλεϊ και είχε παίξει μαζί του στην ταινία «Μνημείων άνδρες».

Μια άλλη πρωταγωνίστρια της σειράς, η Μισέλ Ντόκερι που υποδύεται τη λαίδη Μαίρη, πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει πως τόσο ο Κλούνι όσο και η αρραβωνιαστικιά του Αμάλ Αλαμουντίν επισκέφθηκαν το πλατό της παραγωγής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ