O James Corden ανακοίνωσε ότι φεύγει από το “Late Late Show” το 2023

Ο δημοφιλής παρουσιαστής της αμερικάνικης τηλεόρασης, ο Βρετανός James Corden, γεννημένος στο Λονδίνο το 1978, ανακοίνωσε χθες ότι εγκαταλείπει την πολύ πετυχημένη βραδινή εκπομπή “Late Late Show” σε έναν χρόνο ακριβώς, το 2023. Και αυτό θα συμβεί μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια πετυχημένης πορείας στην εν λόγω εκπομπή.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

“Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που παρουσιάζω το “Late Late Show””, αποκάλυψε ο James και συνέχισε “Όταν ξεκινούσα αυτό το ταξίδι, το έβλεπα πάντα κάπως έτσι, σαν ένα ταξίδι, μια περιπέτεια. Ποτέ δεν το είδα σαν τον τελευταίο μου προορισμό. Και δεν θα ήθελα αυτό το σώου να παραμείνει περισσότερο από την υποδοχή με την οποία έγινε δεκτό. Πάντα θέλω να με ευχαριστεί να το κάνω. Και πιστεύω ότι σε έναν χρόνο από σήμερα, θα είναι καλή στιγμή να προχωρήσω και να δω τι άλλο μπορεί να γίνει εκεί έξω”.

O James Corden ανέλαβε την παρουσίαση του σόου το 2015 από τον Craig Ferguson και η δική του περίοδος έμεινε στην ιστορία ιδιαίτερα με το περίφημο “Carpool Karaoke”, όπου φιλοξένησε μια σειρά από πολύ μεγάλους καλλιτέχνες για βόλτα με το αυτοκίνητο και καραόκι. (βλ. βίντεο παρακάτω)

Ο πρόεδρος του δικτύου CBS, ο George Cheeks, μίλησε για την δημιουργική ιδιοφυία του Corden και την πολύ πετυχημένη συνεργασία που έχουν μαζί του, τόσο ως παρουσιαστή όσο και ως παραγωγό. Εξέφρασε την επιθυμία να έμενε παραπάνω στην θέση αυτή αλλά ταυτόχρονα και το ότι η CBS είναι υπερήφανη, που ο James την έκανε το αμερικάνικο σπίτι του.

Στην αρχή της χρονιάς ο James Corden είχε βρεθεί θετικός στον covid19, αλλά τον πέρασε σχεδόν χωρίς συμπτώματα εξαιτίας του πλήρη εμβολιασμού που είχε κάνει.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ