Ο James Bond εργάζεται πλέον για την… Amazon

Με μιά γιγαντιαία συμφωνία ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο όμιλος Amazon, που διαχειρίζεται το ομώνυμο διαδικτυακό κατάστημα, αγόρασε τον κινηματογραφικό κολοσσό MGM ή όπως αλλιώς είναι γνωστός ως Metro-Goldwyn-Mayer, όπου βέβαια ανάμεσα στον τεράστιο κατάλογο κινηματογραφικών επιτυχιών, πάντα ξεχωρίζουν και οι ταινίες του James Bond.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η MGM ιδρύθηκε το 1924 και η έδρα της βρίσκεται στο Beverly Hills. Η συμφωνία όμως αυτή δίνει μεγάλη ώθηση στο περιεχόμενο της streaming υπηρεσίας Amazon Prime Video, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί το Netflix και την Disney+.

Η MGM φέρνει κάτω από την ομπρέλα της Amazon 4.000 ταινίες και 17.000 τηλεοπτικά προγράμματα. Βέβαια κανένα από όλα αυτά δεν ξεπερνά την επιτυχία του James Bond, ο οποίος έχει φέρει δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη τα τελευταία 60 χρόνια.

Άλλωστε και μόνον η τελευταία ταινία του φανταστικού Βρετανού κατασκόπου, με τίτλο “No Time to Die”, απέφερε από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε η προβολή της και μέχρι στιγμής 770 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Παρακάτω τα τρέιλερ από μερικές από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της MGM.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ