Ο Ιβάν Σβιτάιλο βάπτισε την κόρη του στην Κέρκυρα

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μαζί με τη σύζυγό του Σταυριάνα Γαρνάβου βάπτισαν την κόρη τους, Νεφέλη, στην Κέρκυρα. Ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο χορογράφος και ηθοποιός κρατά την κορούλα του στα χέρια του και γράφει στη λεζάντα: “Το μωρό μου! Η Νεφέλη μου. #βαφτιση #corfu #sidari @ivansvitailo_official #ivansvitailo #my #baby #daughter #nefeli”, ενώ οι διαδικτυακοί του φίλοι σπεύδουν να του ευχηθούν για τη νεοφώτιστη.

Η βάπτιση έγινε στον οικισμό Σιδάρι στα βόρεια της Κέρκυρας, σε κλειστό κύκλο.

Ιβάν Σβιτάιλο βάπτιση

Ιβάν Σβιτάιλο - βάπτιση

Ιβάν Σβιτάιλο βάπτιση

Ο Ιβάν είχε παντρευτεί με τη Σταυριάνα τον Αύγουστο του 2019 με πολιτικό γάμο στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με το enikos.gr είχε πει: “Ναι,παντρεύτηκα τη Σταυριάνα και θα γίνω και μπαμπάς! Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό…», ενώ για το φύλο του μωρού που θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους; είχε αποκαλύψει: «Κορίτσι περιμένουμε! Κοριτσάκι! Ζω την απόλυτη ευτυχία. Μετά από πέντε χρόνια δυνατής σχέσης με τη Σταυριάνα παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο περιμένοντας το παιδί μας και μετά τη γέννησή του θα κάνουμε και θρησκευτικό!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ