Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο – «Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός»

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Λευκωσίας στην Κύπρο.  Ο γνωστός σεφ είχε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου γενέθλια και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω social media, αλλά και να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν αποκάλυψε ποιο πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αν και φρόντισε να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν περί τροφικής δηλητηρίασης.

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω, όμως… Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή.

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη κατάσταση. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ