Ο Harry Potter άφησε… τη σκούπα του

Ο Harry Potter άφησε… τη σκούπα του

Ο μικρός και ταλαντούχος μάγος Harry Potter δεν θα πάρει τη μαγική του σκούπα στη νέα ταινία, που θα είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του… Harry Potter.

Και αν σας φαίνεται μπερδεμένο, υπάρχει εξήγηση. Ο ηθοποιός Daniel Radcliffe αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στη νέα ταινία “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, της οποίας το σενάριο θα υπογράψει η “μητέρα” του Harry Potter, συγγραφέας JK Rowling.

O ηθοποιός, που χρωστά την καριέρα του στο συγκεκριμένο ρόλο, δήλωσε με μία δόση χιούμορ: ” Όταν το έμαθα, σκέφτηκα “Ευχαριστώ Jo (την συγγραφέα). Τώρα θα πρέπει να απαντήσω σε χιλιάδες ερωτήσεις για το αν θα συμμετάσχω στην ταινία”.

Συνεχίζει: “Είμαι σίγουρος ότι οι συντελεστές θα έχουν μία υπέροχη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι είναι ενθουσιασμένοι. Αλλά δεν χρειάζεται να σας πω ότι δεν θα συμμετάσχω. Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές μου, αν και δεν ξέρω τίποτα για όλο αυτό”.

Η νέα ταινία θα έχει στοιχεία και χαρακτήρες από τις επιτυχημένες ταινίες Harry Potter, αλλά, όπως διευκρίνισε η συγγραφέας, δεν θα είναι prequel ή sequel του Harry Potter. Θα είναι ένα ταξιδι στον κόσμο των μάγων και των μαγισσών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ