Ο Γουίλις αυτοπροτείνεται για τον Μποντ

H τελευταία ταινία του James Bond " Skyfall" άρεσε τόσο πολύ, που έκανε μεγάλους star να αυτοπροταθούν για έναν ρόλο στην επόμενη ταινία. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Μπρους Γουίλις... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ο Γουίλις αυτοπροτείνεται για τον Μποντ

H τελευταία ταινία του Τζέημς Μποντ ” Skyfall” άρεσε τόσο πολύ, που έκανε μεγάλους star να αυτοπροταθούν για έναν ρόλο στην επόμενη ταινία. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Μπρους Γουίλις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι στο παρελθόν έχει υποδυθεί τον κακό, αλλά προτιμά να υποδύεται τον ήρωα.

Κάθε κανόνας, όμως, έχει και την εξαίρεσή του και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εξαίρεση είναι μια ταινία του Μποντ.

Δήλωσε:”Πάντα πίστευα ότι είναι πιο διασκεδαστικό να παίζεις τον κακό. Το προσπάθησα μερικές φορές αλλά δεν είχε τόσο πλάκα όσο φανταζόμουν, γι΄αυτό και θα παραμείνω καλός. Εκτός αν υπάρξει πρόταση από την ταινία James Bond”.

Και συνεχίζει: ” Η τελευταία ταινία αναζωπύρωσε την αγάπη μου για τον 007″.

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google