Ο Γολγοθάς του Φλωρινιώτη δεν έχει τέλος – Πώς αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας του

Τον δικό του Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και παραλίγο να του στερήσει την όραση, υποβάλλεται σε θεραπείες για να την αποκαταστήσει.

“Κάθε μήνα, για έναν χρόνο, θα μου κάνουν μία ένεση μέσα στο μάτι για να μπορέσουν να επαναφέρουν το φως μου” είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μιλώντας στην Espresso και συνέχισε: “Έγινε η πρώτη ένεση χθες και τώρα κάθε 10 του μηνός θα πηγαίνω στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ για αυτόν τον λόγο”.

“Στεναχωρήθηκα πολύ που κάποιοι νόμιζαν ότι εκμεταλλεύομαι το γεγονός για διαφήμιση. Τόσα χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ούτε θα έπαιζα με το θέμα της υγείας μου” δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και πρόσθεσε:

“Σε λίγο θα μπω σε άλλο νοσοκομείο για τη βουβωνοκήλη μου, γιατί χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο. Για αυτό και ακύρωσα κάποιες εμφανίσεις μου, για να δώσω βάση στην υγεία μου και μετά να μπορέσω να αφοσιωθώ στο τραγούδι. Άλλωστε, όπως λέω πάντα, θα πεθάνω με το μικρόφωνο στο χέρι”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ