Ο Φραγκολιάς υπέρ της Λατινοπούλου – “Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς, αναφορικά με την χυδαία ανάρτηση στην οποία προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα.

Το πρώην μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, ανέφερε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια, αλλά ότι “επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν την Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν”.

Δείτε τα όσα δήλωσε on camera ο Κώστας Φραγκολιάς

“Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει την Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει”, είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν την Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν”.

“Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της; Στο πρόσωπό της”, ρώτησε αργότερα ο παρουσιαστής τους δημοσιογράφους.

“Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν κάποια σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο, ας το πούμε έτσι”, κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Υπενθυμίζεται πως το στέλεχος της ΝΔ είχε αναδημοσιεύει ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολίασε ότι… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία. “Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η προκλητική ανάρτησή της”, αναφέρεται στην προκλητική δημοσίευσή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ