Ο έρωτας… χρόνια δεν κοιτά

Ο έρωτας… χρόνια δεν κοιτά

 

Φανατική του ρητού «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» είναι η Ελληνίδα και ταλαντούχα παρουσιάστρια και το υποστήριξε για ακόμη μία  φορά σε συνέντευξή της. Εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε έχει σχέση με τον γνωστό σεναριογράφο Κ. Βαζάκα, ο οποίος την περνά 16 χρόνια.

«16χρονια; Ούτε που το κατάλαβα», απάντησε η Αντωνία Καλλιμούκου στην ερώτηση αν αυτή η διαφορά ηλικίας την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια και υποστήριξε την πεποίθησή της λέγοντας: «Στον δικό μου έρωτα η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο έρωτάς μου δεν κοιτάει ταυτότητας, κοιτάει τα μάτια! Και το πόδι της… χήνας στα δικά του, δεν με ενοχλεί καθόλου».

 

Μάλιστα, η συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, παρά το γεγονός ότι συζεί με τον καλό της αρκετό καιρό, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

«Με ενδιαφέρει η ουσία των σχέσεων και όχι η τυπικότητα των θεσμών. Μέσα στην συμβίωση την έχω βρει και μου φτάνει», είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Η Αντωνία Καλλιμούκου αποκάλυψε επίσης ότι ακόμα δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με την Ελένη Μενεγάκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους και του χρόνου, ενώ συμβουλεύει τις νέες κοπέλες: «Να μην πιστέψουν ποτέ σε αυτό που είχε γράψει ο Oscar Wilde, ότι δηλαδή η ομορφιά είναι πιο σημαντική από την εξυπνάδα, γιατί είναι αυταπόδεικτη».

 

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ