Ο επεισοδιακός χωρισμός της Μαρίνας Σάττι από γνωστό χορευτή

Η Μαρίνα Σάττι μπορεί να έκανε αίσθηση με την διασκευή του “Θα Σπάσω Κούπες” και τώρα να «τρελαίνει» το κοινό με το τραγούδι “Μάντισσα”, ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας: στο παρελθόν, το όνομά της είχε εμπλακεί σε μία «πιπεράτη» υπόθεση της showbiz.

Όπως αναφέρει το Down Town, πριν από περίπου δύο χρόνια, η τραγουδίστρια διατηρούσε σχέση με τον Ιβάν Σβιτάιλο, που αυτό τον καιρό βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του So You Think You Can Dance! Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια, ενώ συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ Δαίμονες, το 2013, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Ο χωρισμός τους στάθηκε επεισοδιακός, καθώς, το 2015, ο Ιβάν απαθανατίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ με την Βασιλική Τρουφάκου, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μετά την γνωριμία και τη συνεργασία τους στο Rocky Horror Show και το Κάτω Παρτάλι. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου ανέφεραν πως και η ηθοποιός ήταν σε μακροχρόνια σχέση όταν τους «τσάκωσαν», ενώ κανείς από τους δύο δεν παραδέχθηκε ποτέ το ειδύλλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ