Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξηγεί τον λόγο που χαλάνε οι γάμοι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy day” για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον γιο του Θανάση που ζει μαζί του στη Ναύπακτο, αλλά και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

“Γράφω τρεις δίσκους, οι δυο στην Αμερική ο ένας στη Γερμανία και αυτά που θα κάνω εδώ. Για κάποιο λόγο με γουστάρουν κάποιοι παραγωγοί έξω και δουλεύει, δουλεύει πολύ καλά… Μένω μόνιμα στη Ναύπακτο. Ακόμα στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τα λεφτά που μας πρέπουν από το εξωτερικό, από εδώ δεν έχω πάρει τίποτα”, δήλωσε ο γνωστός μουσικός και πρόσθεσε:

“Μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κατηγορηματικός: “Όχι, με τίποτα. Όχι άλλο, δεν την ξαναπατάω. Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της και την δουλειά της και καλά κάνει, να έχει και τη δουλειά της και τα παιδιά της και την οικογένεια αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα, μια χαρά περνάμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ