Ο Χιου Τζάκμαν πίστευε ότι αυτό το τραγούδι έχει γραφεί για εκείνον

Ο Χιου Τζάκμαν πέρα από το ταλέντο στην υποκριτική και τον χορό, έχει και υπέροχη φωνή. Ο 52χρονος ηθοποιός θυμήθηκε την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό του ότι η τεράστια επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον του 1992, που είχε γραφεί από την Ντόλι Πάρτον το 1974, «I will always love you», είχε αποδέκτη τον ίδιο.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, αστειεύτηκε ότι ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού μπορεί να μην είναι «you», αλλά το όνομά του «Hugh». «Παρεμπιπτόντως, ακούστε τον τελευταίο στίχο του “I will always love you” της Γουίτνεϊ Χιούστον. Στην πραγματικότητα λέει “Hugh”. Η τελευταία λέξη είναι “Hugh”», πρόσθεσε χιουμοριστικά.

«Όταν ήμουν 15 έπεισα τον νεότερο εαυτό μου ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον τραγουδούσε σε εμένα. Ίσως το πιστεύω ακόμα», ανέφερε ο Αυστραλός ηθοποιός που τραγουδά την αρχή του ρεφρέν του τραγουδιού και μετά ξεσπάει σε γέλια. Στις 25 Αυγούστου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Reminiscence» με πρωταγωνιστή τον Τζάκμαν σε σκηνοθεσία της Λίσα Τζόι. Υποδύεται τον Nick Bannister έναν ιδιώτη «εξερευνητή του νου», ο οποίος βοηθάει τους πελάτες του να ανακτήσουν χαμένες αναμνήσεις. Η ζωή του ανατρέπεται όταν η νέα του πελάτισσα, Mae (στον ρόλο η Ρεμπέκα Φέργκιουσον), εξαφανίζεται και ο ίδιος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Και αν το story σας θυμίζει κάτι από το «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι επειδή η Τζόι συνεργάζεται με τον αδελφό του Νόλαν, τζόναθαν, στο «Westworld» του HBO. Αναμονή, λοιπόν, λίγες εβδομάδες για να διαπιστώσουμε αν και αυτή η ταινία είναι εξίσου καλή.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ