Ο αρχηγός των KISS εξηγεί γιατί η Beyoncé θα έπεφτε κάτω αν εμφανιζόταν με τη δική του… φορεσιά

Ο Gene Simmons, ο αρχηγός και τραγουδιστής των KISS, δήλωσε ξεκάθαρα ότι καλλιτέχνες όπως οι Beyoncé, Bono, Mick Jagger και Bruno Mars δεν θα άντεχαν πάνω από μισή ώρα πάνω στη σκηνή να τραγουδάνε, αν φόραγαν την δική του τερατόμορφη αμφίεση. Και αυτό διότι το κοστούμι του, που μοιάζει σαν νυχτερίδα, μαζί με όλα τα παρελκόμενα ζυγίζουν 18 κιλά, αλλά και διότι του περιορίζουν την κίνηση.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο καλλιτέχνης, που σήμερα είναι 72 ετών, σε μία μακρά συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Tonight, θύμισε ότι έχει ήδη συμπληρώσει 50 χρόνια καριέρας και ότι όλα αυτά τα χρόνια η καλή φυσική του κατάσταση ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να αποδίδει ως performer.

“Δουλεύουμε ακόμα σκληρά”, είπε στον δημοσιογράφο, ξεκαθαρίζοντας ότι το συγκρότημα απολαμβάνει τη νέα του θέση που είναι μακριά από ναρκωτικά, αλκοόλ και κάπνισμα. “Τίποτα από αυτά τα πράγματα του rock and roll δεν μας απασχολεί πλέον”.

“Μου αρέσει, σχεδόν κάθε μέρα, να περπατώ με την γυναίκα μου Shannon για 3 με 5 μίλια και δεν είναι εύκολο και αυτό”.

“Δεν έχω τίποτα με τον Jagger ούτε με τον Bruno Mars ούτε με τον Bono ή με κανέναν άλλον, είναι όλοι τους εξαιρετικοί, αλλά… για παράδειγμα η Beyoncé, αν βάλεις την Beyoncé να φορέσει 20ποντες πλατφόρμες, που είναι μπότες σε στυλ δράκου και η κάθε μία ζυγίζει όσο μιά μπάλα του bowling, της φόραγες το βαρύ κοστούμι που ζυγίζει 18 κιλά, της έδινες την κιθάρα που κι αυτή ζυγίζει 6 κιλά και μετά την έβαζες να πετάει από το στόμα φωτιές, να πηδάει στον αέρα και να πρέπει να το κάνει αυτό επί 2 ώρες… τότε θα έβλεπες ότι δεν θα άντεχε να τραγουδήσει live ούτε πάνω από μισή ώρα”.

Ο Gene Simmons υποστηρίζει ότι οι KISS έκανε την πιο κουραστική δουλειά πάνω στη σκηνή από όλα τα άλλα συγκροτήματα. Και είναι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, λαμβάνοντας υπόψιν και τα 50 χρόνια της καριέρας τους.

Τον ερχόμενο Νοέμβριο οι KISS, που στην χώρα μας έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί με το κομμάτι “I Was Made For Lovin’ You”, θα τρέξουν το τελευταίο σκέλος της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας τους, που έχει τίτλο “KISS Kruise”.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK