Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα ξανά μαζί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Παρέμβαση στην εκπομπή για να μιλήσει για τον κορυφαίο ηθοποιό έκανε η “κινηματογραφική σύζυγός” του, Μάρω Κοντού.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, η Μάρω Κοντού τόνισε πως “η ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» είναι μία φανταστική ταινία, πρώτον γιατί είχαμε σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Γιώργο Τζαβέλλα, και δεύτερον γιατί η ερμηνεία του Γιώργου Κωνσταντίνου σε αυτή την ταινία είναι σπουδαία. Ο Γιώργος ήταν τότε 27 ετών και έκανε ένα ρολίστα 45άρη. Υπέροχη ερμηνεία”.

Και συνέχισε: “Εκεί γνωριστήκαμε πιο ουσιαστικά. Σε αυτή την ταινία επικοινωνήσαμε τόσο ουσιαστικά, εσωτερικά. Και ο Γιώργος και ο Τζαβέλλας ήταν δύο άνθρωποι που με ενέπνευσαν σε αυτή την ταινία. Την αγάπησα αυτή την ταινία, την ένιωσα, την έζησα σαν πραγματικότητα”

“Ο Γιώργος είναι ο κινηματογραφικός μου σύζυγος” τόνισε. “Έχουμε κρατήσει ωραία φιλία. Μπορεί να μη βλεπόμαστε πάρα πολύ συχνά, αλλά με ένα τηλεφώνημα νιώθω σαν να ήταν την άλλη μέρα από την ταινία”, συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ