Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, παντρεύτηκε στα κρυφά

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, και η σύντροφός του, Αφροδίτη. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα social media.

Ο Νίκος Ρουβάς, ο μικρότερος αδελφός του γνωστού τραγουδιστή παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όπως ανέφερε στη δημοσίευση που έκανε στο Facebook, με την τελετή να είναι μυστική.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους φίλους του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τις ευχές, ενώ αποκάλυψέ πως σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός τους γάμος, στον οποίο θα είναι καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry)! Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Ρουβάς.

Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι το μεγαλύτερο παιδί του Κώστα Ρουβά και της Άννας Μαρίας Παναρέτου. Οι γονείς του μετά τον Σάκη απέκτησαν τον Βασίλη και τον Απόστολο. Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στην Κέρκυρα και είναι πάρα πολύ δεμένα μεταξύ τους. Οι γονείς τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε ο Νίκος Ρουβάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ