Ντύνεται γαμπρός ο πρίγκιπας Χάρι;

Ντύνεται γαμπρός ο πρίγκιπας Χάρι;

Φουντώνουν οι φήμες για επικείμενο «νοικοκύρεμα» του πρίγκιπα Χάρι. Πηγές από τον οικογενειακό κύκλο της Κρεσίντα Μπόνας, της αγαπημένης του πρίγκιπα, αφήνουν να διαρρεύσει πως η ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος είναι πιο κοντά από ότι πιστεύει ο κόσμος.

Αφορμή για την κινητοποίηση του κύκλου της 25χρονης χορεύτριας είναι η πληροφορία ότι έχει προσκληθεί από τον Χάρι να επισκεφθεί το καλοκαίρι το Μπαλμόραλ, τη θερινή κατοικία της βασίλισσας.

«Έχει κανονιστεί μία οικογενειακή συγκέντρωση για να συζητηθεί ο αρραβώνας» λέει η πηγή την οποία επικαλούνται τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Είναι προφανές ότι ρόλο στη χαρά και την ανυπομονησία της οικογένειας Μπόνας έπαιξε το γεγονός ότι η Κρεσίντα συνόδεψε πριν από λίγες μέρες τον πρίγκιπα Χάρι σε μία επίσημη υποχρέωσή του. Πηγές από το Μπάκιγχαμ ωστόσο, είχαν διαρρεύσει ότι γεγονός δεν σηματοδοτούσε κάτι για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Όμως, αν η Κρεσίντα περάσει τελικά το κατώφλι του Μπαλμόραλ, αυτό θα σηματοδοτεί σχεδόν επίσημη ανακοίνωση νέου πριγκιπικού αρραβώνα. Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.  

 

Πηγή: elle.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ