Ντίνος Καρύδης: Τι απαντάει στο ξέσπασμα της Άννας Φόνσου

Απάντηση στο ξέσπασμα της Άννας Φόνσου θέλησε να δώσει ο Ντίνος Καρύδης. Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso» είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι ηθοποιοί στη χώρα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμησή του, αντιδρώντας παράλληλα στην ανάρτηση του συναδέλφου της λέγοντας ότι είναι ντροπή να γράφει στο ίντερνετ πως πεινάει.

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Καρύδης σχολίασε μέσα από τα social media: «Η Άννα Φόνσου έχει προσφέρει πολλά. Μακάρι να υπήρχαν κι’ άλλοι σαν την Άννα. Όταν ήμουν δημοτικός σύμβουλος, είχα πει ο δρόμος στο σπίτι του ηθοποιού να ονομαστεί οδός Άννας Φόνσου..όσο για την κόρη μου που αναφέρεστε αγαπημένοι συνέλληνες σας λέω Ναι μας συντηρεί και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ καλή Ανάσταση», έγραψε ο Ντίνος Καρύδης

Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ξεκαθάρισε τα εξής:« «Ουδέποτε είπα πεινάω, πολλώ μάλλον δεν θα έλεγα ποτέ βοηθήστε με! Έχω δίδυμη αδελφή την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Τώρα τι γράφουν, ας γράφουν!».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.