Ντενίση – Γερονικολού: Οι προσωπικές εξομολογήσεις και η άγνωστη ιστορία με τη Βουγιουκλάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ραντεβού στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ έδωσαν το βράδυ της Κυριακής η Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού. Οι δύο γυναίκες προχώρησαν σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού ρώτησε τη Μιμή Ντενίση αν θυμάται το τρόπο που γνωρίστηκαν. «Παρόλο που δεν θυμάμαι τη σκηνή, εμείς αμέσως κολλήσαμε. Θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που αξίζει και θα γίνει κάτι το βλέπω πριν το δουν οι άλλοι. Αυτό είναι ένα μεγάλο μου προσόν. Είδα σε σένα τα πράγματα που μπορούσες να γίνεις μετά. Το ίδιο μου είχε συμβεί και με την Ελένη Ράντου πολλά χρόνια πριν», είπε η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια, η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι «πειραχτήρι ήμουν πάντα. Η πρώτη μου παράσταση ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την πρώτη μέρα ένιωθα τρόμο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόραγε πάρα πολύ τακούνι, 14 πόντους. Είχε φτιάξει, λοιπόν, ένα σκαλί και μου είχε πει “κοριτσάκι μου, επειδή εσύ είσαι πολύ πιο ψηλή πάντα θα περπατάς κάτω από το σκαλί εσύ, πάνω από το σκαλί εγώ”. Φόραγα όμως κι εγώ την τακούνα από κάτω».

Παράλληλα, η αναφορά της Μιμής Ντενίση σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο θέατρο με μαθήτρια σχολείου που είπε “Θα της τον πάρω εγώ της Γερονικολού!», αποτέλεσε αφορμή για την Κατερίνα Γερονικολού να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού της. «Είναι αυτό που ξαφνικά ανταγωνίζομαι κορίτσια γυμνασίου. Το ελάττωμά μου είναι ότι είμαι λίγο ξερόλας. Είμαι το επιχειρείν… Όταν τσακώνομαι θέλω να τσακωθώ και να αποδείξω με επιχειρήματα ότι έχω δίκιο και να βγω και από πάνω. Απόλυτη».

Όσον αφορά το ρόλο που παίζει η ομορφιά στον καλλιτεχνικό χώρο, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε ότι «η ομορφιά είναι η πρώτη εντύπωση, κυριαρχεί τα πρώτα χρόνια. Όταν κάποιος είναι όμορφος, έχει τον κίνδυνο να παραμείνει σε αυτό. Κάθε μέρα νομίζω ότι αγωνίζεται ένα κομμάτι του εαυτού μου για να αποδείξει το αντίθετο. Δεν ξέρω αν λέγεται το κόμπεξ του ευπαρουσίαστου». 

«Η ομορφιά είναι ένα δώρο, δεν είναι κάτι που το φτιάχνουμε. Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας κομπλεξάρει», σημείωσε η Μιμή Ντενίση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ