Ντέμι Μουρ: Αγνώριστη η σταρ του “Στριπτίζ” – Τα σχόλια για πλαστική επέμβαση – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη μεγάλη οθόνη στον χώρο της υψηλής μόδας. Μία εμφάνιση έκπληξη στην πασαρέλα του Fendi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι έκανε η Ντέμι Μουρ αλλά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Και αιτία ήταν το πρόσωπό της που έδειχνε… παραμορφωμένο. Η πασαρέλα αυτή ήταν η πρώτη για τον Κιμ Τζόουνς στη Fendi, ο οποίος είπε στη βρετανική Vogue ότι η κολεξιόν του αυτή ήταν μέρος του αφιερώματος σε δυνατές και έξυπνες γυναίκες που ξέρουν τι κάνουν στη ζωή τους.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη συνεργασία της Μουρ με τον Τζόουνς καθώς είχε ποζάρει και για ένα βιβλίο με πορτρέτα το 2019 φορώντας ένα κοστούμι σε δικό του σχέδιο. Στο σόου συμμετείχαν και κορυφαία μοντέλα όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κάρα Ντελεβίν και η Κρίστι Τέρλινγκτον. Αλλά το πρόσωπο της Μουρ ήταν αυτό που σχολιάστηκε εντονότερα στα social media όπου οι θαυμαστές της δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν στη διαφορετική εικόνα της. Όλοι θεώρησαν ότι έκανε πλαστική επέμβαση που αλλοίωσε το πρόσωπό της σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον χρόνο και αυτό σχολιάστηκε εντονότατα.

Πριν από 20 χρόνια περίπου εικαζόταν ότι η Μουρ είχε δαπανήσει περίπου 250.000 δολάρια σε πλαστικές ώστε να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της σε σώμα και πρόσωπο ενόψει της κινηματογραφικής εμφάνισής της στην ταινία “Άγγελοι του Τσάρλι” το 2003. Το 2007 επέμεινε ότι δεν έχει κάνει ποτέ αισθητική παρέμβαση ή πλαστική. Εκείνη την εποχή είχε πει ότι “δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα του να κάνω επέμβαση για να συγκρατήσω τη διαδικασία γήρανσης. Το νυστέρι δεν θα σε κάνει χαρούμενο” είχε σημειώσει. Επίσης, το 2019 σε συνέντευξή της στην Daily Mirrorr είχε πει ότι προτιμά τη φυσική διαδικασία γήρανσης αν και παραδέχτηκε ότι πολλές φορές κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και δεν τον αναγνωρίζει. “Δεν μου αρέσει η κατεύθυνση της βαρύτητας σε κάποια σημεία. Μερικές φορές κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω “λες ψέματα, δεν μοιάζω έτσι” είχε πει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ