Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ πηγαίνει σε γκέι μπαρ γιατί δεν αντέχει τους επιθετικούς άνδρες

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται τον σκληρό Τζέιμς Μποντ, αλλά ο ίδιος, εκτός Μεγάλης Οθόνης, αποφεύγει επιμελώς να συναναστρέφεται επιθετικούς άνδρες και γι’ αυτό συχνάζει σε γκέι μπαρ, όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, μιλώντας σε podcast στο  SiriusXM, αποκάλυψε ότι πηγαίνει εδώ και χρόνια σε γκέι μπαρ προκειμένου να αποφύγει τις επιθετικές συμπεριφορές σε μπαρ ετεροφυλόφιλων, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News.

“Συχνάζω σε γκέι μπαρ απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους λόγους είναι επειδή δεν μπλέκω σε καβγάδες στα γκέι μπαρ τόσο συχνά” επεσήμανε ο σταρ που υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ. Πρόσθεσε ακόμη ότι ξεκίνησε να πηγαίνει σε γκέι μπαρ από τα νιάτα του επειδή “δεν ήθελα να φάω μπουνιά στα μούτρα σε μια βραδινή μου έξοδο, κάτι που συνέβαινε συχνά στα μπαρ των στρέιτ”

Ο Ντάνιελ Κρεγκ σημείωσε ότι οι άνθρωποι δεν ενοχλούνται από την παρουσία του στα γκέι μπαρ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι στρέιτ. Επεσήμανε ότι “κανείς δεν με έχει ρωτήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου σε γκέι μπαρ” κάτι που τα καθιστά “ασφαλές μέρος”.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι επειδή πολλές στρέιτ γυναίκες συχνάζουν σε γκέι μπαρ, ο ίδιος έχει βρει και γυναίκα εκεί σε βραδινή του έξοδο. “Μπορώ να συναντώ γυναίκες εκεί, επειδή υπάρχουν πολλές που βρίσκονται εκεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο που βρίσκομαι και εγώ” τόνισε ο σταρ.

Ακούστε τι είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ